Red Bull Racing Show Run București – 10 septembrie 2022

Home » Red Bull Racing Show Run București – 10 septembrie 2022

Oracle Red Bull Racing vine pentru prima dată în istorie în România, și ce loc mai bun pentru un eveniment de această anvergură decât Piața Constituției în fața Palatului Parlamentului! Motosportul nu a cunoscut spectacol mai mare în România până acum, iar Red Bull Racing Show Run este evenimentul ce va dedica o zi plină de adrenalină acestui sport minunat, într-un cadru spectaculos deschis publicului larg din București.

Evenimentul va fi împărțit în 3 părți principale, fiecare capabilă de a fi atracția principală a evenimentului:

  • Monopostul Oracle Red Bull Racing RB7
  • Red Bull Driftbrothers
  • Stunturi moto cu Arunas Gibieza

Data de 10 septembrie este data mult așteptată de iubitorii motosportului din România, o zi ce va vi plină cu surprize dedicate pasionaților de motoare. Iubitorii acestui sport vor putea admira un monopost de Formula 1, mașini de drift ale celor de la Red Bull Driftbrothers și o motocicletă cu stunt riding ce va fi condusă de Arunas Gibieza. Nu există semne de întrebare cu privier la calitatea acestui eveniment, putem paria că te vei simți extraordinar.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Monopostul Oracle Red Bull Racing RB7

Monopostul de Formula 1 ce-l vei admira în București este al celor de la Oracle Red Bull Racing, care au devenit atât de cunoscuți în întreaga lume încât nici nu au nevoie de introducere. Motorul V8 al mașinii RB7 construit de Renault se va putea auzi pe 10 septembrie pe străzile din București, un sunet ce cu siguranță îl vei ține minte toată viața. Oracle Red Bull Racing au câștigat titlul constructorilor în anul 2011, iar cu mașina RB7 condusă de faimosul Sebastian Vettel au câștigat titlul Mondial al Formulei 1 din același an.

Red Bull Driftbrothers

Cu toate că zilele toride de vară au trecut, atmosfera va fi absolut incendiară la Red Bull Racing Show Run, iar aceasta va fi dată de Red Bull Driftbrothers care vor încinge cauciucurile cu numeroase drifturi și vor oferi un spectacol de neuitat.

Stunturi moto cu Arunas Gibieza

Dar ziua dedicată pasionaților de motosport nu se încheie aici. Arunas Gibieza va face spectacol pe două roți, așa cum și-a obișnuit fanii din întreaga lume. Pe 10 spetembrie va lua cu asalt străzile Bucureștiului pentru a încânta toți fanii motosportului, iar spectacolul promis cu siguranță nu va dezamăgi.

Dacă aveai semne de întrebare cu privier la participarea la acest eveniment, sperăm că am reușit să te lămurim de ce această ocazie nu trebuie ratată. Haide și tu pe 10 septembrie în Piața Constituției la Red Bull Racing Show Run pentru o zi de neuitat!

Evenimentul motorsport al anului este susținut de Betano, cea mai tare casă de pariuri online din România.

Betano îți oferă șansa și ție de a fi câștigător și la Red Bull Racing Showrun. Toate detaliile pot fi găsite pe pagina facebook al Betano România!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status