Program agenții Superbet de Paști

Home » Program agenții Superbet de Paști

Sfintele sărbători de Paști se apropie cu pași repezi – și cu ele vin și schimbări în programul de lucru a caselor de pariuri. Minivacanța afectează, în special, agențiile de pariuri stradale dar ne putem aștepta și la schimbări în funcționarea retragerilor operate de aceștia. Superbet, poate cea mai iubită agenție de pariuri din România, și-a actualizat orarul din perioada săbătorilor, anunțând din timp întârzieri în retrageri și un program agenții Superbet alternativ. Iată detaliile:

Program agenții Superbet în minivacanță

Program agenții Superbet

Agențiile Superbet din lumea reală vor avea program alternativ în weekendul prelungit 22-25 aprilie.

  • Pe 22 aprilie – adică Vinerea Mare – agențiile Superbet vor funcționa după programul lor normal, în majoritatea cazurilor între orele 10:00 – 22:00.
  • Pe 23 aprilie, sâmbăta, agențiile vor avea program scurt, până la ora 20:00
  • Pe 24 aprilie, de prima zi de Paști, agențiile Superbet vor fi închise toată ziua
  • Pe 25 aprilie, a doua zi de Paști, agențiile vor funcționa, din nou, cu program redus, deschizându-și porțile la ora 12:00

Program retrageri Superbet online în minivacanță

Programul de lucru nu e singura schimbare în perioada sărbătorilor pascale la Superbet. Retragerile vor fi afectate și ele de schimbările de orar în această perioadă. Unele retrageri vor fi operate cu întârziere – deci ar fi bine dacă ai fi pregătit din timp. Iată schimbările:

  • Retragerile cash din 23.04 vor fi plătite pe 26.04. Dacă nu ridici în data de 26.04 sumele retrase în ziua de 23.04, tranzacțiile vor fi anulate automat pe 27.04.
  • Retragerile cash si cash instant din 24.04 vor fi plătite pe 26.04. Dacă nu ridici în data de 26.04 sumele retrase în ziua de 24.04, tranzacțiile vor fi anulate automat pe 27.04.
  • Retragerile cash si cash instant din 25.04 vor fi plătite pe 26.04. Dacă nu ridici în data de 26.04 sumele retrase în ziua de 25.04, tranzacțiile vor fi anulate automat pe 27.04.
  • Retragerile cash din 25.04 vor fi plătite pe 26.04.

În momentul de față nu ne așteptăm ca operațiunile online Superbet să fie afectate în orice fel – dar rămâne de văzut. În orice caz, pregătește-te din timp pentru schimbarea din programul Superbet – eventual prin deschiderea unui cont la Superbet online!

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status