Ponturi tenis, Korda – Tiafoe, ATP Estoril, 30-04-2022  

Home » Ponturi tenis, Korda – Tiafoe, ATP Estoril, 30-04-2022  

Trecem în revistă semifinalele de la ATP Estoril, iar pentru început vom vorbi despre confruntarea americană dintre Sebastian Korda și Frances Tiafoe. Meciul este ultimul a zilei programat pe ESTÁDIO MILLENNIUM și va începe după ora 18:30, ora României. Mai multe detalii despre meciul Korda – Tiafoe dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Korda – Tiafoe

Sebastian Korda: Formă jucător  

Sebastian Korda a arătat o formă foarte bună la turneul de la Estoril. Americanul nu a cedat set în cele trei partide disputate în Portugalia. Mai mult decât atât, Seba și-a dominat adversarii, câștigând categoric toate cele trei partide. 

Dacă primele două meciuri nu au fost grele nici din prisma numelor tenismenilor învinși, ultima partidă a confirmat foarte bună a tânărului american. În primele două runde, Korda a trecut de francezii Herbert și Bonzi, doi jucători slab cotați în clasamentul ATP. Dar în nici un caz jucători ușor de învins. 

În sferturi misiunea părea să fie mult mai grea. Mai ales că adversarul era Felix Auger-Aliassime, numărul 10 mondial. Doar că victoria a fost parcă și mai clară. A fost un dublu 6-2 pentru Korda, care a profitat și de numeroasele greșeli făcute de către jucătorul canadian. Victoria însă una care nu poate fi pusă la îndoială! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul din penultimul act a competiției de la Estoril contra conaționalului Tiafoe nu va fi așa ușoară cum pare pe hârtie. Se anunță un meci disputat și nu ar fi exclus să vedem un set decisiv în confruntarea americanilor poe zgura portugheză.  

Frances Tiafoe: Formă sportiv  

Frances Tiafoe a arătat și el o formă bună în Portugalia. Americanul a fost extrem de solid, asta în ciuda celor trei seturi cedate. Frances a pierdut set în fiecare meci disputat, o dată revenind de la 0-1 la seturi. 

Au fost însă victorii meritate pentru jucătorul în vârstă de 24 de ani. Zgura nu este cea mai bună suprafață pentru Tiafoe, dar americanul nu joacă deloc rău. Din contră chiar. Frances și-a adaptat foarte bine jocul pe cea mai lentă suprafață din circuit.  

Cum ziceam, Tiafoe a cedat set în fiecare meci. Cu Lajovic, Borges și Fokina. Primele două partide au fost dominate de american, clar în unele momente, cu 6-0 în decisiv. În ultimul meci, misiunea a fost mult mai grea. Au fost seturi cu prelungiri și tie-break. Americanul a revenit în decisiv de la 2-5 și s-a impus cu 7-5, reușind să câștige 5 game-uri consecutive. 

 A fost o victorie extrem de muncită, poate cu șansă pe alocuri, fiind 15 mingi de break salvate din 17 oferite, dar meritele nu pot fi trecute cu vederea. Se anunță un meci și mai greu contra compatriotului Korda, însă cred că și de această dată Tiafoe își va juca șansa.  

Meciuri directe Korda – Tiafoe  

De două ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar Tiafoe s-a impus de fiecare dată. Ultima dată, anul trecut, la Indian Wells, scor 2-0 la seturi.  

Ponturi pariuri Korda – Tiafoe  

Total game-uri meci – peste 20,5 cota 1,55 Superbet

Cred că Tiafoe își va juca șansa și în partida cu Korda. Aș zice că meciul contra compatriotului va fi undeva la fel de greu precum cel împotriva lui Fokina. Nu ar fi exclus să vedem cel puțin un set cu prelungiri sau tie-break, astfel că mergem cu încredere pe cel puțin 21 de game-uri disputate. Cota este decentă! 

Tiafoe H+5,5 cota 1,33 Betano

Voi merge pe un nou meci strâns. Korda e favorit, mai ales prin prisma victoriilor, dar cred că misiunea se va fi mult mai grea decât pare la prima vedere. Am ales o cotă mai mică, dar cu șanse bune de reușită. Nu cred că Tiafoe va pierde la mai mult de 5 game-uri diferență! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status