Ponturi tenis, Fokina – Tiafoe, ATP Estoril, 29-04-2022 

Home » Ponturi tenis, Fokina – Tiafoe, ATP Estoril, 29-04-2022 

Astăzi avem sferturile de finală ale celor două competiții de tenis ATP 250, iar noi vom trece în revistă cele mai interesante partide. Pentru început vom discuta despre confruntarea dintre ibericul Alejandro Davidovich Fokina și americanul Frances Tiafoe, din cadrul sfertului trei de finală de la ATP Estoril. Meciul Fokina – Tiafoe este penultimul al zilei pe ESTÁDIO MILLENNIUM și va începe după ora 20 00, ora României. Mai multe detalii, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Fokina - Tiafoe

Davidovich Fokina: Formă sportiv  

Davidovich Fokina a revenit pe teren după succesul de la Monte Carlo. Spunem succes, chiar dacă ibericul nu a reușit să câștige competiția. Dar prezența sa din ultimul act a reprezenta cel mai bun rezultat din cariera jucătorului în vârstă de 22 de ani. 

Pentru spaniol, ultimul act din Principat a însemnat prima sa finală din circuitul ATP. A fost cel mai important rezultat din carieră. Iar eșecul în fața principalului favorit pe zgura monegască și campionul de anul trecut, Stefanos Tsitsipas a fost cumva logic. Dar Davidovich a ieșit cu fruntea sus din finala de la Monte Carlo. 

A fost 3-6, 6-7, însă evoluția a fost la înălțime. Ibericul l-a eliminat pe Novak Djokovic în turul doi de la Monte Carlo, dar a eliminat și alte nume mari, precum Fritz sau Dimitrov. Fokina nu a luat parte la turneul de la Barcelona, dar a revenit la Estoril, unde are șanse mari să ajungă cel puțin în semifinale. 

În primul și singurul meci disputat până acum în Portugalia, Fokina nu a avut emoții. Ibericul a trecut în minimum de seturi de conaționalul Zapata Miralles, 6-3, 7-6. Mult mai dificilă se anunță misiunea din sferturi, contra americanului Tiafoe. Nu ar fi exclus să vedem un meci cu set decisiv! 

Frances Tiafoe: Formă sportiv 

Frances Tiafoe a fost și el în formă în ultima perioadă. Chiar dacă nu a obținut nici pe departe rezultatele adversarului său din această rundă, evoluțiile americanului nu au fost deloc rele. Din contră chiar. Frances a avut un parcurs solid săptămâna trecută la Barcelona. 

Americanul a făcut optimi de finală la turneul de la Barcelona, fiind învins de către Auger-Aliassime. A fost însă un eșec la limită, în care neatenția a făcut ca Tiafoe să nu ia măcar un set în fața numărului 10 mondial. Frances și-a continuat forma bună în Portugalia.  

În cele două partide jucate la Estoril, americanul în vârstă de 24 de ani a arătat un joc solid. În ciuda setului cedat în fiecare din cele două meciuri. Tiafoe a pierdut set cu Lajovic, revenind de la 0-1 la seturi, dar s-a impus într-o manieră categorică. Cu un 6-0 în decisiv! În ultimul meci, misiunea a fost complicată, până la un punct. 

Contra favoritului gazdelor, Nuno Borges, Tiafoe a avut de muncă în primele două seturi, 7-6, 4-6. Dar americanul s-a dezlănțuit din nou în decisiv, unde a câștigat din nou la 0! Cu un moral crescut după ultimele victorii, Frances va încerca să facă surpriză în partida de astăzi. 

Meciuri directe Fokina – Tiafoe  

Va fi primul meci direct între cei doi jucători.  

Ponturi pariuri Fokina – Tiafoe

Total game-uri meci – peste 20,5 cota 1,53 Superbet

Cred că meciul nu are cum să fie altfel decât disputat. Cei doi jucători au evoluat bine în primele meciuri din Portugalia și partida va fi la un nivel ridicat. Fokina pleacă favorit, dar Tiafoe are toate armele necesare pentru a furniza surpriza. Mizez cu încredere pe un meci în care vom vedea cel puțin 21 de game-uri derulate! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Frances Tiafoe H+4,5 cota 1,47 Betano

Mizez pe un eventual rezultat surpriză în acest meci. Cel puțin din punct de vedere al calculelor hârtiei. Căci o victorie al americanului nu ar fi ieșită din comun. Cert e că partida va fi mai mult decât disputată și văd o victorie la limită, indiferent de câștigător. Cred că Tiafoe nu va pierde la mai mult de 4 game-uri diferență acest meci! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status