Ponturi tenis Arnaldi – Nakashima, Next Gen ATP Finals, 08-11-2022 

Home » Ponturi tenis Arnaldi – Nakashima, Next Gen ATP Finals, 08-11-2022 

Marți, 8 noiembrie, debutează o nouă ediție a Turneului Campionilor dedicat tinerilor sub 21 de ani. Sau cum mai este cunoscut, Next Gen ATP Finals, competiție ce se desfășoară la Milano, Italia. Turneul se joacă cu reguli diferite, astfel că rezultatele sunt imprevizibile, dar nu imposibil de anticipat. Deschidem seria pariurilor cu meciul dintre unul din favoriții gazdelor, italianul Matteo Arnaldi și americanul Brandon Nakashima, din cadrul etapei 1 a grupei A. Partida este a treia a zilei programată pe terenul central și va începe după ora 20:30, ora României. Mai multe detalii de la duelul Arnaldi – Nakashima, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Next Gen ATP Finals - Arnaldi – Nakashima

Matteo Arnaldi: Formă sportiv 

Matteo Arnaldi a prins cu noroc lista celor 8 participanți de la ediția din acest an de la Next Gen ATP Finals. Italianul în vârstă de 21 de ani era pe lista de rezerve și a ocupat locul în urma retragerii lui Rune, campionul de la ATP Paris! 

Arnaldi a avut un sezon bun, cu rezultate satisfăcătoare, atât pe zgură, cât și pe hard. Iar aceste rezultate l-au clasat pe peninsular în topul celor mai buni tineri jucători din acest an! 

Meciul de debut de la ediția din acest an de la Next Gen ATP Finals va fi greu. Adversarul e un jucător solid din circuit, dar cu fanii alături, Arnaldi speră cel puțin la o evoluție bună! 

Brandon Nakashima: Formă sportiv 

Brandon Nakashima e un jucător deja consacrat în circuitul ATP. Spre deosebire de adversarul său, americanul în vârstă de 21 de ani e la un nivel mult mai ridicat și are un potențial uriaș! 

Clasat pe locul 49 ATP, Nakashima e unul din favoriții la cucerirea trofeului din acest an. Forma de moment a jucătorului în vârstă de 21 de ani e bună, cu evoluții solide la Basel sau Paris. 

Primul meci de la competiția de la Milano va fi contra unui adversar ce pare facil, cel puțin la prima vedere. Dar Nakashima va avea de muncă pentru a se impune fără emoții în disputa contra favoritului gazdelor. 

Meciuri directe Arnaldi – Nakashima 

Chiar dacă sunt din aceeași generație, 2001, cei doi jucători nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul profesionist! 

Ponturi ariuri Arnaldi – Nakashima 

Puncte câștigate cu primul serviciu Nakashima peste 77,5% cotă 1,85 Superbet 

Nakashima e unul din jucătorii cu cel mai eficient serviciu din circuit. Americanul servește tare și variat, iar de cele mai multe ori, când pune prima minge în teren, are câștig de cauză. Arnaldi nu excelează la retur, iar în aceste condiții, mizăm pe un procent de cel puțin 78% al punctelor câștigate cu prima minge de către american! 

25 de lei Free Bet și 250 rotiri gratuite fără depunere la Sizzling Hot!
Deschide și verifică contul tău Superbet azi!

Victorie Nakashima cu Handicap -3,5 game-uri (Nakashima câștigă la minim 4 game-uri diferență) cotă 1,53 Betano 

O diferență mare între cei doi jucători. Arnaldi nu are decât un singur meci jucat la nivel ATP în carieră, în timp ce Nakashima e deja unul din cei mai buni jucători din circuit. Vom miza pe un succes clar al lui Brandon! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status