Ponturi tenis, Rune – Djokovic, ATP Paris, 06-11-2022 

Home » Ponturi tenis, Rune – Djokovic, ATP Paris, 06-11-2022 

Seria pariurilor din tenis continuă cu disputa dintre danezul Holger Rune și sârbul Novak Djokovic, din cadrul finalei mastersului de la ATP Paris. Meciul este programat pe terenul central și va începe puțin după ora 16:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Rune – Djokovic, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Rune – Djokovic, Paris Masters

Holger Rune: Formă sportiv 

Holger Rune a avut o formă de vis în ultimele săptămâni. Tânărul danez bifează cea de-a treia finală consecutivă și cea mai importantă din carieră. După finalele de la Stockholm, ATP 250 și Basel, ATP 500, Holger joacă prima sa finală masters! 

Parcursul din capitala Franței a fost unul impresionat pentru jucătorul în vârstă de doar 19 ani. Rune a trecut la Paris de Wawrinka, Hurkacz, Rublev, Alcaraz și Aliassime, toți jucători foarte buni din circuit! 

Rune va încerca în finală marea cu degetul, pentru că adversar va fi cel mai bun jucător rămas în competiție. Și probabil cel mai în formă sportiv! Dar danezul își va juca șansa și cu siguranță va ieși cu fruntea sus din prima sa finală masters din carieră! 

25 de lei Free Bet și 250 rotiri gratuite fără depunere la Sizzling Hot!
Deschide și verifică contul tău Superbet azi!

Novka Djokovic: Formă sportiv 

Novak Djokovic bifează și el a treia finală la rând. Sigur, sârbul nu a jucat în săptămâni consecutive aceste trei turnee, făcând pauză de peste trei săptămâni de la ultimul succes și până la mastersul de la Paris. Tel Aviv și Astana sunt precedentele două finale câștigate în această tomană de către Djokovic. 

E cea de-a 56-a calificare într-o finală masters pentru Nole. Dar calificarea a venit cu mare efort, după ce sârbul a avut nevoie de tie-break în decisiv pentru a se impune în fața lui Stefanos Tsitsipas, adversarul pe care-l învingea și în finala de la Astana Open. 

Pentru cel de-al 7-lea trofeu în capitala Franeței, Nole va avea de trecut de senzația Rune. Se anunță un meci mult mai disputat pentru fostul lider mondial decât o arată calculele hârtiei, dar cu siguranță Novak va reuși să facă diferența! 

Înregistrează-te la Betano cu codul BET77 pentru un Freebet de 77 de lei!
Pariază acum!

Meciuri directe Rune – Djokovic 

Va fi primul duel între cei doi jucători! 16 ani e diferența de vârstă între finaliștii de la ATP Paris 2022! 

Ponturi pariuri Rune – Djokovic 

Total game-uri meci peste 19,5 (în meci se vor disputa cel puțin 20 de game-uri) – cotă 1,50 Superbet 

Rune își va juca șansa în această finală. Tânărul danez va încerca să-i dea o replică pe măsură fostului lider mondial și credem că sunt premise să vedem un meci mai mult decât spectaculos. Mizăm în aceste condiții pe over 19,5 game-uri disputate! 

25 de lei Free Bet și 250 rotiri gratuite fără depunere la Sizzling Hot!
Deschide și verifică contul tău Superbet azi!

Victorie Djokovic și peste 17,5 game-uri cotă 1,55 Betano 

Djokovic va avea de muncit pentru a-și apăra titlul cucerit anul trecut. Rune va juca dezinvolt, neavând ce să piardă! Experiența își va spune cuvântul în acest meci, dar cu siguranță Nole se va impune, la capătul unei partide cu cel puțin 18 game-uri derulate! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status