✅ Maccabi Tel-Aviv – Petrocub, calificări Conference League, 27 iulie

Home » ✅ Maccabi Tel-Aviv – Petrocub, calificări Conference League, 27 iulie

Avem o serie lungă de meciuri fotbal din turul al doilea al calificărilor din Conference League, unde trebuie să facem slalom printre potențialele surprize în tentativa de a scoate profitul dorit. Meciul Maccabi Tel-Aviv – Petrocub este programat joi, 27 iulie, de la ora 20:30, pe Bloomfield Stadium (Tel-Aviv). Manșa retur se joacă în Republica Moldova, joi, 3 august.

Sari direct la pont >>

Maccabi Tel-Aviv – Petrocub

Maccabi Tel-Aviv (Israel)

Maccabi Tel-Aviv este una dintre cele mai renumite echipe din Israel, ocupantă a locului al treilea în sezonul trecut, la un singur punct în spatele lui Hapoel Beer Sehva (locul 2). Echipa din Tel-Aviv a debutat cu brio în acest sezon de meciuri oficiale, cu un neverosimil 6-1, chiar pe terenul celor de la Hapeol Beer Sheva, un alt mare club din Israel. Partida a fost în Toto Cup, o competiție sub formă de Supercupă de la noi.

Nici în amicale n-a stat rău Maccabi, care a reușit o victorie de prestigiu, 1-0, cu Bournemouth, o formație din Premier League. Iar la meciul cu Orlando (Africa de Sud), chiar dacă a cedat, 0-1, jocul a fost unul destul de bun conform statisticilor de final. Marele atu al lui Maccabi Tel-Aviv pentru noul sezon este aducerea experimentatul atacant Eran Zahavi, care a debutat cu o triplă în meciul cu Hapoel Beer Sheva. Chiar dacă are 36 de ani, toată cariera lui a fost o mașinărie de goluri, având 47 de goluri înscrise pentru PSV Eindhoven în ultimii doi ani, în toate competițiile.

Echipa probabilă:

  • Peretz – Macon, Bitton, Saborit, Davidzada – Biton, Dor Peretz, van Overeem – Cohen, Zahavi, Milson

CS Petrocub Hîncești (Republica Moldova)

O prezență mai puțin obișnuită în cupele europene, CS Petrocub Hîncești este un club care s-a remarcat în ultimii ani în campionatul din Republica Moldova. Poate că nu înseamnă neapărat mare lucru la scala fotbalului european, dar putem consemna, ca fapt important de scos în evidență, că Petrocub este vicecampioana Moldovei, la o diferență de doar trei puncte față de campioana Sheriff Tiraspol. Asta înseamnă că nu există o foarte mare distanță ca nivel între potențialul celor din Tiraspol, care au două participări consecutive de grupe europene și se pregătesc de a treia.

Un alt aspect încurajator pentru Petrocub ar fi și meciul amical câștigat cu Zimbru Chișinău, scor 1-0, în care s-a dorit a fi un real test pentru ceea ce va urma în dubla cu Maccabi Tel-Aviv. De remarcat ar mai fi că în componența lotului se află aproape în exclusivitate numai jucător din Republica Moldova.

Echipa probabilă:

  • Avram – Bogaciuc, Cojocaru, Iosipoi, Jardan, Lungu, Mudrac, Plătică, Potîrniche, Revenco, Rozgoniuc

Meciuri fotbal Maccabi Tel-Aviv – Petrocub

Nu există niciun meci direct înregistrat între Maccabi Tel-Aviv și Petrocub.

Ponturi pariuri Maccabi Tel-Aviv – Petrocub

1 și peste 1,5 goluri (câștigă Maccabi Tel-Aviv și se marchează cel puțin două goluri în meci) – cotă 1,57 (Gets Bet) ✅

Ca să fim cinstiți din capul locului, un astfel de duel ar trebui adjudecat chiar la handica de Maccabi. Doar că la fotbal mai pot interveni și alte aspecte, cum ar fi desconsiderarea adversarului, de care trebuie să ținem cont. Și ne conformăm ca atare și la pariuri sportive înspre un succes al gazdelor cu cel puțin două goluri înscrise în meci, adică orice victorie a lui Maccabi în afară de 1-0. Numai Zahavi de unul singur ar putea să marcheze cele două goluri ce ar fi necesare pentru partea de peste 1,5, dar care să contribuie decisiv și la victoria lui Maccabi. Cota primită la pariuri sportive pentru acest combo este de 1,57 și poate fi folosită inclusiv ca parte a unui bilet de tip Cota 2, pentru cei pasionați de astfel de tichete.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status