❌ Cota 2 – 25 iulie 2023

Home » ❌ Cota 2 – 25 iulie 2023

Dacă e marți, înseamnă că ne bucurăm din nou de meciuri fotbal din competițiile europene, Conference League și Champions League. Începe o nouă rundă de calificări, de unde ne-am inspirat și noi pentru azi în cadrul biletului cu cota 2. Ambele evenimente sunt din competițiile mai sus amintite, și pot fi regăsite și în oferta de la Mozzart Bet.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Cota 2 azi

  • Hamrun Spartans – Dinamo Tbilisi
  • Zrinjski Mostar – Slovan Bratislava

Detalii despre cota 2:

Hamrun vs Dinamo Tbilisi – X2 (Dinamo Tbilisi nu pierde)

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Ajungem într-o nouă rundă de calificare pentru Conference League, acolo unde avem duelul Hamrun – Dinamo Tbilisi. Partida va începe de la ora 21:00 și se va disputa pe Victor Tedesco Stadium din orașul Hamrun. Gazdele nu au reușit surpriza din partida din preliminariile Champions League, unde a înfruntat pe campioana din Israel, Maccabi Haifa. A pierdut atât în meciul tur cât și în retur, întâi pe teren propriu cu 0-4, iar apoi în deplasare cu 2-1. Acestea au fost primele două partide oficiale din noul sezon, după ce campionatul din Malta s-a încheiat în mai.

De asemenea, Dinamo Tbilisi nu a reușit să treacă mai departe în preliminariile Champions League, după ce a fost învinsă de Astana. Primul meci din tur, cel don Kazakhstan, s-a terminat cu o remiză de 1-1, ce dădea șansa oricărei echipe să treacă mai departe. Totuși, georgienii s-au văzut bătuți chiar la ei acasă cu scorul de 1-2, așa că visul frumos pentru Liga Campionilor a luat sfârșit.

Pentru primul eveniment de pe biletul cu cota 2 de astăzi vom merge pe șansă dublă pe oaspeți. Dinamo Tbilisi este o echipă cu mult peste Hamrun, atât din punct de vedere al valorii lotului, cât și a formei actuale. Georgienii, chiar dacă au ieșit din graficul pentru Champions League, au de gând să se califice în grupele Conference League. Considerăm că nu va pierde partida de marți, și că va face un joc bun, precum în precedentele partide din Europa.

Zrinjski vs Slovan Bratislava – X2 (Slovan nu pierde)

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Nu părăsim competițiile internaționale, și ne mutăm la preliminariile din Champions League. Avem duelul Zrinjski – Slovan Bratislava, ce va începe de la ora 22:00 și se va disputa pe Stadion Pod Bijelim Brijegom din orașul Mostar. Gazdele au avut un duel de foc în runda precedentă de calificări, unde au întâlnit campioana Armeniei. În partida din tur s-au impus fără prea mari emoții, cu un scor la limită, de 0-1 chiar în deplasare. Credeau că pe teren propriu nu vor avea de ce să se teamă, însă armenii au venit gata să iasă la joc. După ce Zrinjski a condus și în retur cu 1-0 la pauză, până la final au fost întorși iar timpul regulamentar a arătat scorul de 2-1 pentru Uratu. S-a trecut la prelungiri, unde din nou gazdele au condus și s-au văzut iar egalați, însă au reușit să se califice mai departe la penalty-uri.

Pe de altă parte, Slovan Bratislava a avut parte de o dublă manșă mult mai lejeră. Singurele emoții le-a avut în partida tur chiar de pe teren propriu. Slovacii au întâlnit pe campioana din Luxemburg acasă, unde au reușit doar un egal, asta și datorită faptului că au jucat cu un om în minus în repriza secundă. Partida din retur a arătat altfel, iar Slovan s-a impus fără probleme cu scorul de 2-0 și a trecut în runda următoare.

Pentru al doilea eveniment de pe biletul cu cota 2 de marți vom merge tot pe șansă dublă pentru oaspeți. Ca și în primul eveniment, formația oaspete este echipa mai bună și cu un lot mai valoros de jucători. Slovan are în plan să ajungă până în ultima rundă de calificări, și să atace din nou grupele Champions League.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status