❌ Georgia U21 – Belgia U21, Euro U21, 24 iunie

Home » ❌ Georgia U21 – Belgia U21, Euro U21, 24 iunie

Iată-ne ajunși la al doilea meci al grupelor din cadrul Europeanului de tineret, iar după o primă etapă cu surprize aceste meciuri fotbal din a doua etapă au devenit de-a dreptul cruciale. Ne îndreptăm atenția către grupa A unde avem parte de duelul Georgia U21 – Belgia U21. Georgienii caută să se califice în faza eliminatorie a competiției, cu toate că erau cotați cu șanse foarte mici, iar meciul ce se va juca sâmbătă de la ora 19:00 pe stadionul Boris Paichadze Dinamo Arena va atrage atenția unei întregi națiuni.

Sari direct la pont >>

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Georgia U21 – Belgia U21

Georgia U21

Georgienii vin în acest meci cu moralul ridicat și cu încredere depline în propriile capabilități de a se califica în faza eliminatorie a acestui turneu de tineret. Unibet a oferit Georgiei cota 8.00 pentru victorie înaintea meciului cu Portugalia, iar în ciuda faptului că Portugalia a dominat meciul la toate statisticile, Georgia a obținut o victorie istorică ce o pune într-o postură favorabilă pentru calificare în faza sferturilor de finală.

Trupa antrenată de Ramaz Svanadze a fost motivată în meciul de deschidere întrucât Georgia, alături de România, este organizatoarea acestui turneu și a avut șansa de a juca meciul de deschidere în fața propriului public.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Poziție în clasament

Victoria din primul meci și remiza albă din partida Belgia U21 – Olanda U21 o clasează pe Georgia pe prima poziție în clasament cu un total de 3 puncte, iar acum Georgia s-ar putea califica mai departe cu o remiză obținută în acest meci – evident în funcție și de celelalte rezultate din grupă.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (5-4-1) Kutaladze – Khvadagiani, Sazonov, Gelashvili, Kalandadze, Tsitaishvili – Guliashvili, Mekvabishvili, Gagnidze, Moistsrapishvili – Gagua

Belgia U21

Belgienii vin în această partidă după un rezultat echitabil, ușor neașteptat, obținut în fața Olandei – meci încheiat cu scorul de 0-0. Trupa antrenată de Jacky Mathijssen pornea cu a doua șansă în partida de deschidere a grupei A, însă miraculos belgienii au reușit chiar să domine meciul, iar după mai multe ocazii ratate au fost nevoiți să se mulțumească cu o remiză în ceea ce considerau a fi cel mai dificil meci al grupei.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Poziție în clasament

Datorită victoriei Georgiei împotriva Portugaliei, Belgia se confruntă acum cu o oportunitate excelentă de a se clasa pe prima poziție în clasament și de a-și asigura potențial calificarea în faza eliminatorie.

Belgia ocupă poziție secundă în clasament cu un punct obținut, însă o victorie în acest meci o poate aduce pe Belgia foarte aproape de calificarea în sferturile de finală.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Vandevoordt – Patris, De Winter, Debast, De Cuyper – Keita, Matazo, Raskin – Vertessen, Openda, De Ketelaere

Meciuri fotbal Georgia U21 – Belgia U21

De-a lungu istoriei nu s-au înregistrat meciuri fotbal între Georgia U21 – Belgia U21, așadar această confruntare va fi o premieră absolută.

Ponturi pariuri Georgia U21 – Belgia U21

1×2 (Belgia U21) cota 1.57 (Winmasters) ❌

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Cu toate că georgienii au prins aripi după victoria istorică din meciul cu Portugalia, nu credem că norocul lor va dura prea mult. Selecționata Belgiei a demonstrat o dorință mare de victorie în primul meci cu o echipă mult superioară ei și a reușit chiar să domine confruntarea, așadar avem deplină încredere în faptul că belgienii vor profita de această oportunitate și vor căuta cu orice preț victoria. Deoarece căutăm mereu profit la pariuri sportive, considerăm unul din cele mai sigure ponturi pariuri azi miza pe victoria oaspeților, chiar dacă va fi o victorie la limită.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status