❌ Belgia U21 – Olanda U21, Euro U21, 21 iunie

Home » ❌ Belgia U21 – Olanda U21, Euro U21, 21 iunie

Iată-ne ajunși la turneul Euro U21 ce are drept gazde România și Georgia. Tinerele speranțe ale naționalelor de fotbal se vor înfrunta între 21 iunie – 8 iulie pentru a stabili supremația selecționatelor de tinere, iar cu acest prilej aruncăm și noi o privire asupra viitorului fotbalului european. Miercuri avem parte de confruntarea Belgia U21 – Olanda U21, ce se joacă la ora 19:00 pe stadionul Mikheil Meskhi din Tbilisi.

Sari direct la pont >>

Belgia U21 – Olanda U21

Belgia U21

Nu mai e timp de negocieri întrucât tinerii celor două selecționate se înfruntă într-un meci de foc în deschiderea grupei A, o grupă din care fac parte și gazdele (Georgia U21) și Portugalia U21. Belgienii pornesc cu a doua șansă în această partidă, cel puțin în conformitate cu cotele oferite de marile case de pariuri – 3.50 la Unibet.

Forma belgienilor este una destul de bună, chiar dacă nu toate meciurile amicale disputate înaintea debutului acestui turneu au avut rezultatul dorit. Belgia a reușit să câștige ultimele 2 partide amicale împotriva Japoniei și a Israelului, însă s-a remarcat prin faptul că a obținut calificarea directă la turneul final din România și Georgia prin prisma faptului că a câștigat grupa I de calificare, cu un total de 20 de puncte după 8 meciuri jucate, la 3 puncte în fața ocupantei locului secund, Danemarca.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Lammes – Patris, Debast, De Winter, De Cuyper – Matazo, Keita, Raskin – De Ketelaere, Ramazani, Vertessen

Olanda U21

Olanda U21 vine în această partidă ceva mai bine cotată decât adversara sa din acest meci și cu speranțe mari la a obține performanțe notabile din acest turneu. Tânăra echipă antrenată de olandezul Erwin van de Looi a reușit să ajungă până în faza semifinalelor la ediția din 2021 a turneului European și a încheiat turneul pe poziția a 4-a.

Olandezii sunt determinați însă să obțină calificarea în finală sezonul acesta și poate chiar să o câștige, ținând cont de faptul că de-a lungul istoriei au mai obținut două titluri Europene la U21 în anul 2006 și 2007. Trupa lui van de Looi vine în acest turneu după o serie mult mai pozitivă de meciuri amicale dar, la fel ca și Belgia, din postura de câștigătoare a grupei E de calificare la turneul final.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-2-3-1) Scherpen – van Ewijk, van den Berg, van de Ven, Maatsen – Gravenberch, Reis – Tavsan, Zirkzee, Taylor – Dallinga

Meciuri fotbal Belgia U21 – Olanda U21

Cel mai recent și relevant meci disputat între Belgia U21 – Olanda U21 a fost un meci amical jucat anul trecut în septembrie, încheiat cu victoria Olandei la scorul de 2-1.

Ponturi pariuri Belgia U21 – Olanda U21

GG sau Peste 2.5 (Da) cota 1.53 (Get’s Bet) ❌

Este primul meci al celor două selecționate de la acest turneu final, iar datorită acestui lucru este puțin dificil să venim cuponturi pariuri sigure. Cu toate acestea, am decis să mizăm pe siguranță la pariuri sportive și credem că am găsit pariul câștigător. Cele două selecționate au reușit să-și câștige grupele de calificare la acest turneu, iar acest lucru denotă faptul că valoarea echipelor este foarte bună. Mai mult, în meciul disputat în septembrie ambele au marcat, iar acest lucru ne dă încredere în faptul că vom avea goluri și în acest meci. Drept urmare, vă propunem ponturi fotbal cu miza pe goluri, mai precis ambele echipe să marcheze sau să se marcheze cel puțin 3 goluri în meciul Belgia U21 – Olanda U21.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status