Liverpool a dat lovitura cu Gakpo! S-a mișcat mai bine decât toți adversarii săi!

Home » Liverpool a dat lovitura cu Gakpo! S-a mișcat mai bine decât toți adversarii săi!

De Boxing Day s-a dat start meciurilor din Premier League, iar noi am avut parte de o etapă plină cu goluri, așa cum ne-au obișnuit britanicii de boxing day. Liverpool s-a mișcat excelent – și nu vorbim despre jocul din teren. Cu toate că a câștigat partide disputată în deplasare la Aston Villa pe 26 decembrie, cormoranii au și alte motive de sărbătoare, poate chiar mai mari decât victoria de pe Villa Park: au reușit să aducă pe Anfield unul dintre stelele Cupei Mondiale, Cody Gakpo!

Cody Gakpo jucând pentru echipa olandeză U-19
Cody Gakpo – foto: Steindy / WikiMedia Austria

Liverpool îi ia fața lui United!

Rivalitatea dintre Liverpool și Manchester United este foarte cunoscută în lumea fotbalului britanic, iar pentru suporterii din insulă este la fel de mare precum cea dintre Barcelona și Real Madrid. În ceea ce privește numărul de trofee, Liverpool a reușit să o surclaseze pe Manchester United după câștigarea FA Community Shield în această vară și a dus scorul trofeelor la 67-66 în favoare echipei de pe Anfield Road.

Dar Liverpool a reușit să mai obțină o victorie de proporții în fața rivalei sale chiar aseara de Boxing Day. Liverpool a reușit să ajungă la un acord cu gruparea olandeză PSV pentru semnarea superstarului olandez ce a strălucit la cupa mondială – Cody Gakpo.

Cele două cluburi, Liverpool și United, erau interesate de semnarea tânărului olandez, însă Liverpool a reușit să ajungă la un acord cu clubul PSV aseara, iar site-ul britanic BBC a dat vestea cea mare printr-un declarație citată a celor de la PSV: „Managementul clubului PSV a încheiat negocierile de Boxing Day și i-a dat lui Gakpo permisiunea de a călători în Anglia” (sursa bbc.co.uk).

PSV a confirmat transferul pe Twitter:

Suma de transfer

Potrivit sursei citate anterior, Cody Gakpo va semna cu gruparea din Anfield după startul ferestrei de transferuri (1 ianuarie 2023), iar înțelegerea dintre cele două cluburi este ca Liverpool să plătească aproximativ €40 milioane, iar după bonusuri de performanță suma va urca la €50 milioane.

Despre Cody Gakpo

Cody Gakpo a impresionat la Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar în care a jucat în toate cele 5 partide disputate de formația Portocalei Mecanice și a reușit să marcheze de 3 ori, dovedindu-și abilitățile și demonstrând un potențial foarte ridicat, lucru care l-a impresionat pe Jurgen Klopp.

Cody Gakpo nu este singurul olandez din trupa condusă de Klopp, acesta va face echipă cu liderul olandezilor Virgil van Dijk și poate nu este de mirare că tânărul jucător al echipei PSV a ales formația Liverpool, în special după declarațiile lui van Dijk din timpul mondialului:

„Sper ca Cody să ajungă până la lună și înapoi. Este un jucător foarte bun și un băiat bun de asemenea.

Ce se vede în antrenament este ceea ce se vede și pe teren. Există încă atât de mult potențial și eu sper ca el să poată să ne arate acest lucru în continuare. Suntem foarte mulțumiți cu el” (sursa: bbc.co.uk).

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status