FCSB – Dinamo, fără stadion pe care să se joace?

Home » FCSB – Dinamo, fără stadion pe care să se joace?

Țintarul Superligii a atras atenția, în special, prin prisma faptului că marele derbi de tradiție dintre FCSB și Dinamo are loc în runda a doua. Iar în perioada în care ar trebui desfășurată partida, stadionul Arena Națională, cel pe care își juca FCSB de regulă meciurile de acasă, este ocupat cu organizarea unui concert. Astfel, a ajuns un subiect de interes național unde ar putea să se joace partida. Cei de la FCSB își doresc să joace pe stadionul Ghencea, unde Steaua CSA și fanii săi se opun cu totul. Alte variante ar fi Stadionul Arcul de Triumf sau cel de la Târgoviște, dar capacitatea mică face ca FCSB să piardă din banii de pe vânzarea de bilete.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

FCSB – Dinamo

Disputa FCSB – Steaua de la distanță înainte de FCSB – Dinamo

De câțiva ani încoace există o întreagă polemică între cine este Steaua București de fapt. Fie FCSB, continuatoarea pe parte sportivă a celui mai de succes club din România, fie reînființata secție de fotbal din cadrul Armatei, Steaua CSA – cea care deține marca și brandul. Iar polemica s-a extins până inclusiv la Stadionul Ghencea, casa de drept a clubului Steaua, pe care și FCSB râvnește să revină, mai ales că arena a fost renovată la cele mai înalte standarde pentru organizarea Euro 2020.

Astfel, Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, a anunțat în mod public intenția clubului său de a organiza meciul cu Dinamo pe stadionul Ghencea, cu promisiunea prim-ministrului Marcel Ciolacu că acest lucru va putea fi posibil.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Gigi Becali: Ce să facem dacă la noi Tralalache (n.r. Nicușor Dan, primarul Capitalei) face concerte pe stadion (n.r. Arena Națională)? Noi vrem să jucăm pe Ghencea, de ce să nu jucăm? Păi noi avem tot dreptul, plus de asta, am înțeles că Ciolacu s-a ținut de cuvânt și le-a zis să ne lase să jucăm. Acum să vedem, mai e și Arcul de Triumf, mai e și Târgoviște, dar cum să fie normal în țara românească să joci meciul cu Dinamo în altă parte când ai stadionul degeaba?

Peluza Sud, împotriva disputării meciului în Ghencea

Deschide cont la Casa Pariurilor
Primești până la 600 RON Bonus de Bun Venit
Doar la Casa Pariurilor

Fanii echipei Steaua CSA, cei de la Peluza Sud – care au rămas fideli brandului, nu continuatoarei sportive FCSB – au început deja să inițieze mai multe acțiuni de a determina ca meciul FCSB – Dinamo să se joace departe de Ghencea. Reprezentanți ai fanilor Steaua din Peluza Sud au afișat mai multe mesaje referitoare la acest caz în București, printre care la sediul PSD, ori la baza din Berceni a FCSB:

  • Jos labele de pe Ghencea
  • Doar Steaua în Ghencea
  • marcel + gigel = trafic de influență
  • Gigi, pe veci blestemat pentru furturi repetate
  • În Ghencea doar Steaua
  • Prim-ministru în slujba unui condamnat/ Mai nou, legile se dau la palat

Soluția celor de la Steaua CSA este să organizeze un eveniment pe stadionul Ghencea chiar în perioada 22-23 iulie, când ar trebui să aibă loc meciul FCSB – Dinamo. Astfel, cum clubul reprezentant al Armatei are întâietate în folosința stadionului Ghencea, ar fi greu ca derbiul din Liga 1 să se mai poată disputa pe arena bucureșteană. În acest sens, asociația fanilor AS47 a înaintat această propunere de organizare a evenimentului în același timp cu meciul cu pricina, pentru a împiedica intrarea pe stadionul Ghencea a echipei FCSB.

Variantele Târgoviște sau Arcul de Triumf

Dacă demersul celor de la Peluza Sud și Steaua CSA de a ține departe FCSB de Ghencea va avea succes, atunci cele două variante vehiculate pentru a organiza meciul cu Dinamo ar fi la Târgoviște sau Arcul de Triumf (București). Marea problemă a acestor arene este legată de capacitatea scăzută, 9000 la Târgoviște, respectiv circa 8000 la Arcul de Triumf.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Cum meciul FCSB – Dinamo este unul dintre cele mai căutate de către fani pentru cumpărarea biletelor, ar însemna ca gruparea organizatoare a evenimentului să fie privată de posibilitatea obținerii unui profit consistent. Dacă meciul s-ar fi disputat pe Arena Națională era de așteptat ca încasările din bilete să depășească 500.000 euro, iar dacă ar fi pe Ghencea suma ar fi similară. Dar ar scădea drastic în cazul în care FCSB – Dinamo s-ar juca la Târgoviște sau pe Arcul de Triumf. Un alt dezavantaj pentru FCSB să joace pe arena Arcul de Triumf, ar fi prin prisma faptului că Dinamo e deja obișnuită să joace acolo, unde a disputat majoritatea partidelor din liga a doua.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status