Dennis Man: Am arătat destul de bine cu Israel

Home » Dennis Man: Am arătat destul de bine cu Israel

„Cred că în această seară, deşi nu am reuşit să câştigăm, am făcut o partidă bună,” a declarat Dennis Man la postul de televiziune Pro X, citat de Agerpres. „Sigur că se putea şi mai bine, ca de fiecare dată. Dar eu spun că am arătat destul de bine.”

De asemenea, fotbalistul s-a arătat mulțumit de faptul că a avut ocazia să marcheze în confruntartea împotriva selecționatei Israelului. „Eu am fost bine, doar puţin pe final de meci am resimţit că am fost bolnav câteva zile. Dar mă bucur că am avut 90 de minute pe teren şi că am dat cât am putut pentru a ajuta echipa. E un sentiment plăcut să înscrii la naţională. În primul rând când vii şi îmbraci tricoul naţionalei e ceva frumos, dacă reuşeşti şi să înscrii e mult mai bine”.

Cine este Dennis Man

Dennis Man - 23 November 2017.jpg
Dennis Man la FCSB (foto: Wikipedia)

Născut în comuna Vladimirescu din județul Arad, Dennis Man și-a început devreme cariera din fotbal. La vârsta de 7 ani i s-a alăturat echipei locale CS Vladimirescu, unde a jucat timp de patru sezoane. Apoi a trecut la Atletico Arad, o echipă din Liga a V-a. În anii petrecuți la Atletico, Man a vizitat Manchester de mai multe ori pentru teste cu echipa Manchester City, care până la urmă nu au avut niciun rezultat. Într-un final, Man s-a alăturat în 2014 echipei de juniori UTA Arad. În 2015, Man și-a primit locul în prima echipă de la UTA, unde a rămas timp de un sezon. În primul său an ca senior, el a jucat în 34 de meciuri de ligă cu UTA, marcând 15 goluri.

Apoi, Man a fost ademenit de faima și strălucirea capitalei – s-a transferat la FCSB începând cu sezonul 2016-2017. Și aici, fotbalistul arădean și-a făcut simțită prezența: Man a jucat în peste 110 meciuri cu echipa bucureșteană, marcând de 41 de ori.

Performanțele sale pe gazon nu au rămas neobservate: în 2021, echipa Parma din Serie A a plătit 11 milioane de euro pentru tânărul atacant.

Dennis Man a reprezentat România la nivel de U19, U21 și senior, în total jucând în 34 de meciuri cu Echipa Națională și marcând 11 goluri. El este considerat unul dintre cei mai buni atacanți din România în momentul de față.

Urmărește ultimele ponturi fotbal despre meciurile Echipei Naționale!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status