✅ Cota 2 din tenis de joi 2 februarie 2023

Home » ✅ Cota 2 din tenis de joi 2 februarie 2023

Cota 2 din tenis, de joi, 2 februarie , e formată din două evenimente și vine din oferta de pariuri sportive Superbet. Cele două partide provin de la întrecerea de la WTA Lyon.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Mai jos, evenimentele alese. 

  1. Caroline Garcia – Alison Van Uytvanck 
  1. Jasmine Paolini – Erika Andreeva  
cota 2

Mai jos, argumentările pentru cota 2 de joi, 2 februarie 

Caroline Garcia – Alison Van Uytvanck – Garcia câștigă meciul  

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Caroline Garcia a debutat cu dreptul la competiția susținută în țara natală. A fost un succes în minimum de seturi în fața cehoaicei Tereza Martincova, însă victoria nu a fost una ușoară, în ciuda scorului. 

Alison Van Uytvanck e o sportivă din Belgia, în vârstă de 28 de ani, clasată pe locul 76 mondial. Iar belgianca e o jucătoare bună, în ciuda clasamentului actual. În trecut, Alison a ocupat poziția 37-a. 

Vom miza pe victoria simplă a jucătoarei din Franța. Garcia are toate armele pentru a se impune din nou în fața sportivei din Belgia. Caroline e mult mai mobilă, iar pe mingea secundă a lui Alison poate face din plin diferența. Un pariu sigur la Garcia – Van Uytvanck merge pe victoria favoritei gazdelor. 

Jasmine Paolini – Erika Andreeva – victorie Paolini 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Jasmine Paolini e o sportivă din Italia, în vârstă de 27 de ani, clasată pe locul 66 WTA. Iar italianca e o jucătoare bună, dar care a avut un start de sezon sub așteptări. Cu trei eșecuri suferite în primele 5 partide jucate în 2023.  

Erika Andreeva e una din jucătoarele noului val. În vârstă de doar 18 ani, sportiva din Rusia ocupă locul 134 WTA. Potențialul tinerei jucătoare este însă mare și în acest sezon ar trebui să apară și rezultatele.  

Sportiva din Italia e mult mai experimentată la acest nivel, iar acest aspect se va simți și pe terenul de joc. Andreeva nu va ceda fără luptă și nu e exclus să avem chiar un set decisiv, dar momentele în momentele cheie italianca poate face diferența. Condiții în care pontul potrivit la Paolini – Andreeva merge pe victoria italiencei. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status