❌ Cota 2 din tenis de vineri 10 martie

Home » ❌ Cota 2 din tenis de vineri 10 martie

Meciurile din tenis de vineri sunt foarte interesante. Competiția de la Indian Wells programează partidele din turul secund, iar pariurile și ponturile de la aceste confruntări au fost pregătite. Ca tu să faci profit la pariuri sportive. Cota 2 din tenis, de vineri, 10 martie, e formată din două evenimente și vine din oferta de pariuri sportive Superbet. Cele două partide provin de la turneul masters ATP Indian Wells.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Mai jos, evenimentele alese pentru cota 2. 

         1. Jordan Thompson – Stefanos Tsitsipas 

         2. Daniil Medvedev – Brandon Nakashima 

cota 2

Mai jos, argumentările pentru cota 2 de vineri, 10 martie 

Jordan Thompson – Stefanos Tsitsipas – victorie Tsitsipas la H (-3,5 game-uri) – (Tsitsipsa se impune la cel puțin 4 game-uri) 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

În primul meci de la Indian Wells, australianul de trecut de francezul Gael Monfils, scor 6-3, 6-1. O victorie lejeră, în fața însă a unui jucător care nu a mai evoluat de mai bine de 6 luni în circuit. Thompson e în formă, câștigând la finalul lunii februarie un turneu din seria challenger. 

Condițiile de joc din California îi priesc grecului, iar Tsitsipas pleacă mare favorit în partida de debut de la ediția din acest an de la BNP Paribas. Adversarul nu e cel mai simplu, dar dacă Stef va juca la un nivel apropiat de potențialul său, calificarea în turul trei nu ar trebui să fie o problemă. 

Thompson a jucat bine în ultimele săptămâni și vrea să lase o impresie bună și în meciul contra grecului. Doar că numărul trei mondial e la un nivel mult mai ridicat față de adversarii întâlniți de australian. Stefanos va domina schimburile și va face diferența în momentele cheie. Chiar dacă e la primul meci după trei săptămâni de pauză, pariul la Thompson – Tsitsipas merge pe victoria grecului la cel puțin patru game-uri diferență. 

Daniil Medvedev – Brandon Nakashima – sub 22,5 – (în meci se vor disputa cel mult 22 de game-uri) 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Daniil Medvedev e cel mai în formă sportiv din circuit. Rusul vine după trei turnee la rând câștigate și speră să își mențină nivelul foarte ridicat și la primul turneu masters al anului. Fostul lider mondial a avut 5 zile la dispoziție pentru a se reface după maratonul de meciuri. 

Nakashima a trecut în primul tur de compatriotul John Isner. A fost un meci disputat contra veteranului uriaș, dar Brandon a fost mai inspirat în momentele cheie. S-a terminat 2-0 la seturi pentru Nakashima, 7-6, 6-3, care a oferit doar două mingi de break. 

Medvedev revine pe teren după triumful de la Dubai. Rusul a avut câteva zile de pauză și a încercat să își încarce bateriile. Cele trei săptămâni consecutive de joc nu au părut că l-au afectat fizic pe Medvedev în finala din Emirate. Nakashima nu va fi un adversar ușor de învins, dar rusul are toate armele pentru a debutat cu dreptul. Și să obțină o victorie fără emoții. În aceste condiții pariul la Medvedev – Nakashima merge pe sub 22,5 game-uri

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status