❌ Cota 2 din tenis de vineri 10 februarie 2023

Home » ❌ Cota 2 din tenis de vineri 10 februarie 2023

Cota 2 din tenis, de vineri, 10 februarie , e formată din două evenimente și vine din oferta de pariuri sportive Superbet. Cele două partide provin de la turneele de la ATP Cordoba și ATP Dallas.

Mai jos, evenimentele alese. 

         1. Sebastian Baez – Tomas Barrios Vera 

         2. Taylor Fritz – Marcos Giron 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

cota 2

Mai jos, argumentările pentru cota 2 de vineri, 10 februarie 

Sebastian Baez – Tomas Barrios Vera – victorie Sebastian Baez 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Sebastian Baez e unul din favoriții gazdelor de la Cordoba, dar și unul din capii de serie ai ediției din acest an. Clasat pe locul 47 ATP, Baez e favorit patru al întrecerii din Argentina. Iar debutul a fost unul pe măsura așteptărilor. 

Tomas Barrios Vera e un sportiv din Chile, în vârstă de 25 de ani, clasat pe locul 212 ATP. Dar jocul etalat de chilian e mult peste poziția din clasament, drept dovadă și parcursul de la ediția din acest an de la Cordoba. Plus rezultatele obținute în acest start de an. 

Se anunță un meci interesant, între doi sportivi cu un joc bun pe zgură. Însă în acest moment argentinianul e jucătorul mai valoros, iar acest lucru ar trebui să se vadă și pe terenul de joc. Baez îl va domina pe chilian în schimburile prelungite, iar în acest caz pontul ideal la Baez – Barrios merge pe victoria lui Seba! 

Taylor Fritz – Marcos Giron  – H1 (-2,5 ) – (Fritz câștigă la cel puțin trei game-uri diferență)  

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Taylor Fritz a debutat cu dreptul la competiția din acest an de la ATP Dallas. Americanul, favorit principal al competiției din Statele Unite s-a impus în două seturi în fața conaționalului Jack Sock, 7-6, 6-4. A fost însă un succes mai clar decât o arată scorul. 

Marcos Giron e un alt reprezentat al gazdelor. În vârstă de 29 de ani, Giron se află pe poziția 55 în ierarhia ATP. Iar Giron e un jucător cu calitate, dar inconstant. Capabil să se lupte de la egal la egal cu cei mai buni sportivi din circuit, dar care poate ceda și în fața unor oponenți în afara top 100. 

Fritz pleacă favorit în fața lui Giron, dar nu va avea cea mai simplă misiune. Numărul 8 mondial are însă toate armele la îndemână pentru a se impune pentru a 5-a oară contra lui Marcos. În aceste condiții, pariul sigur la Fritz – Giron merge pe victoria la cel puțin trei game-uri a lui Taylor. 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status