✅ Cota 2 din tenis de sâmbătă 11 martie 2023

Home » ✅ Cota 2 din tenis de sâmbătă 11 martie 2023

Multe meciuri de tenis programate în această perioadă. Ocazie numai bună ca echipa noastră să caute cele mai bune ponturi și pariuri. Care să vă aducă profitul la pariuri sportive. Cota 2 din tenis, de A, e formată din două evenimente și vine din oferta de pariuri sportive Superbet. Cele două partide provin de la turneul masters ATP Indian Wells.

Mai jos, evenimentele alese. 

         1. Mackenzie McDonald – Holger Rune 

         2. Carlos Alcaraz – Thanasi Kokkinakis 

Cota 2 din tenis de sâmbătă 11 martie 2023

Mai jos, argumentările pentru cota 2 de sâmbătă, 11 martie 

Mackenzie McDonald – Holger Rune – victorie Rune 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

McDonald a făcut sferturi de finală la turneul de la Acapulco, acolo unde a pierdut în sferturi în fața compatriotului Tommy Paul. Aici, în turul inaugural, favoritul gazdelor a trecut fără nici o problemă de sârbul Filip Krajinovic.  

Holger Rune e unul din cei mai buni jucători din circuit. Dar și unul din cei mai tineri sportivi din top 20. Danezul e în top 10, dar e doar o chestiune de timp până când Holger va ajunge în top 3 sau chiar lider mondial. Forma de moment a lui Rune e bună!  

Holger Rune pleacă cu prima șansă, iar cota este una decentă. Asta pentru că danezul vine după acea problemă medicală, din semifinala de la Acapulco. Dar dacă numărul 8 mondial se va simți bine, sunt șanse mari să vedem o evoluție solidă din partea lui danezului. Iar în aceste condiții, pariul sigur la McDonald – Rune merge pe victoria jucătorului din Danemarca

Carlos Alcaraz – Thanasi Kokkinakis – Victorie Alcaraz la H (-1,5 game-uri) – (Alcaraz câștigă la cel puțin 2 game-uri diferență)  

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Carlos Alcaraz revine pe terenul de joc după finala de la ATP RIO. Spaniolul, care a început sezonul mai târziu, din cauza unei accidentări, a debutat cu dreptul în 2023. Fostul lider mondial a jucat deja două finale și are un trofeu câștigat! 

Forma de moment a australianului este una bună spre foarte bună! Recent, Thanasi a câștigat un trofeu, dar în circuitul challenger. Aici, pentru a ajunge pe tabloul principal, Kokkinakis a fost nevoie să treacă de rundele preliminare. Unde s-a impus fără probleme! La fel ca și în meciul din runda inaugurală, contra americanului Holt! 

Alcaraz se află de la începutul săptămânii în California și s-a antrenat foarte bine. Spaniolul s-a acomodat deja cu condițiile de joc și nu-i va lua decât câteva game-uri pentru a-și găsi ritmul. Kokkinakis nu e cel mai ușor adversar de învins, dar în condițiile în care Carlos va fi bine din punct de vedere fizic, credem că pariul sigur la Alcaraz – Kokkinakis merge pe victoria ibericului la cel puțin două game-uri diferență. 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status