❌ Cota 2 din tenis de miercuri 8 februarie 2023

Home » ❌ Cota 2 din tenis de miercuri 8 februarie 2023

Cota 2 din tenis, de miercuri, 8 februarie , e formată din două evenimente și vine din oferta de pariuri sportive Winmasters. Cele două partide provin de la turneele ATP Cordoba și ATP Dallas.

Mai jos, evenimentele alese. 

  1. Sebastian Baez – Luciano Darderi
  2. Mackenzie McDonald – Frances Tiafoe
cota 2 din tenis

Mai jos, argumentările pentru cota 2 din tenis de miercuri, 8 februarie:

Sebastian Baez – Luciano Darderi Victorie Sebastian Baez

Sebastian Baez e un alt favorit al gazdelor de la ATP Cordoba de la care sunt mari așteptări. În vârstă de 22 de ani, Seba e chiar cap de serie la ediția din acest an, favorit 4. Sud-americanul vine după un sezon foarte bun, în care a bifat și primul titlu ATP din carieră. 

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Luciano Darderi e un alt jucător talentat, din nou generația. În vârstă de 21 de ani, sportivul din Italia e clasat momentan în afara top 200, dar potențialul său este mult mai mare. Iar zgura e suprafața sa preferată, unde anul trecut s-a remarcat în mai multe rânduri. 

Se anunță un meci interesant între doi jucători din generații apropiate. Doar că argentinianul e la un nivel mult mai ridicat. Baez a excelat anul trecut în competițiile pe suprafața roșie și de așteptat să fie la un nivel ridicat și în acest sezon. Darderi vine după trei victorii la rând, însă e greu de crezut că va mai puținea ține ritmul și cu favoritul patru al competiției. În acest caz, pont Baez – Darderi merge pe victoria argentinianului. 

Mackenzie McDonald – Frances Tiafoe Total game-uri peste/sub – peste 20,5 (în meci se vor disputa minim 21 de game-uri)

Mackenzie McDonald este unul din favoriții gazdelor de la ATP Dallas și unul din jucătorii buni din circuit. În vârstă de 27 de ani, sportivul din Statele Unite e clasat pe locul 64 ATP. Startul de sezon a fost relativ bun, dar cu rezultate inconstante. 

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Frances Tiafoe e unul din cei mai buni jucători din circuit și unul din favoriții turneului de la ATP Dallas. Cap de serie numărul 2 chiar, datorită poziției sale din clasament, locul 14 ATP. Iar startul de an a fost foarte bun, cu 7 victorii la rând în 2023. 

Se anunță un meci echilibrat între doi jucători cu un start bun de sezon. Tiafoe plecă cu prima șansă, datorită statului pe care îl are, dar meciul nu va fi deloc simplu. Mackenzie are calitatea necesară de a-i da o replică pe măsură conaționalului său și în aceste condiții pariul sigur la McDonald – Tiafoe merge pe over 20,5 game-uri! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status