✅ Cota 2 din tenis de marți 7 februarie 2023

Home » ✅ Cota 2 din tenis de marți 7 februarie 2023

Cota 2 din tenis, de marți, 7 februarie , e formată din două evenimente și vine din oferta de pariuri sportive Superbet. Cele două partide provin de la turneele ATP Cordoba și ATP Dallas.

Mai jos, evenimentele alese. 

  1. Federico Delbonis – Alejandro Tabilo 

2. John Isner – Chun Hsin Tseng 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

cota 2

Mai jos, argumentările pentru cota 2 de marți, 7 februarie 

Federico Delbonis – Alejandro Tabilo – peste 20,5 – (în meci se vor disputa cel puțin 21 game-uri) 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Federico Delbonis e unul din reprezentanții gazdelor de la ediția din acest an de la ATP Cordoba. În vârstă de 32 de ani, Fede a fost nevoit să înceapă din calificări, dar a trecut fără probleme de faza preliminariilor.  

Alejandro Tabilo e un sportiv din Chile, în vârstă de 27 de ani, clasat pe poziția 146 ATP. Dar sportivul chilian a fost pe un loc mult mai bun, atingând poziția 64 anul trecut. Forma slabă din finalului sezonului trecut l-au dus în afara top 100. 

Se anunță un meci mai mult decât disputat întrei cei doi stângaci talentați. Delbonis are publicul de partea sa, dar și experiența mult mai mare. Tabilo însă stă bine în schimburile de pe fundul terenului și excelează la serviciu. Greu de zis cine se va impune în acest duel, iar partida va fi decisă la detalii. În acest caz, pontul indicat la Delbonis – Tabilo merge pe over 20,5 game-uri. 

John Isner – Chun Hsin Tseng – victorie Isner 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

John Isner face parte din categoria veteranilor circuitului. Dar la aproape cei 38 de ani, Big John încă poate etala un nivel de joc bun. E drept, startul de sezon a fost modest, cu două eșecuri suferite din tot atâtea partide jucate. 

Chun Hsin Tseng e un sportiv din Taiwan, în vârstă de 21 de ani, clasat pe locul 108 mondial. Startul de sezon a fost a fost însă modest pentru sportivul asiatic, care a suferit trei eșecuri în cele patru meciuri jucate în 2023. Singura victorie a venit în Cupa Davis contra mexicanului Cesar Ramirez, un sportiv clasat în afara top 1200. 

Ambii jucători au început sezonul modest, dar jucătorul asiatic nu se simte cel mai bine pe suprafețele rapide. Americanul joacă în fața propriilor fani și dacă va excela la serviciu, e greu de crezut că va putea își piardă acest avantaj. Vom merge la sigur, iar pontul ideal la Isner – Tseng merge pe victoria uriașului din Statele Unite. 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status