❌ Cota 2 din tenis de marți 14 februarie 2023

Home » ❌ Cota 2 din tenis de marți 14 februarie 2023

Ziua de marți programează și mai multe meciuri de tenis. Din Olanda, până în Argentina și SUA, oferta de pariuri din tenis e una extrem de bogată. Dar deloc ușoară. Noi însă am ales pariurile și ponturile sigure, credem noi, în cadrul celor două proiecte. Mai întâi Cota 2 din tenis, de marți, 14 februarie, e formată din două evenimente și vine din oferta de pariuri sportive Superbet. Cele două partide provin de la turneele de la ATP Rotterdam și ATP Buenos Aires. Mai jos, evenimentele alese. 

         1. Daniil Medvedev – Davidovich Fokina 

         2. Dusan Lajovic – Sebastian Baez 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

cota 2

Mai jos, argumentările pentru cota 2 de marți, 14 februarie 

Daniil Medvedev – Davidovich Fokina – victorie scor corect 2-0 Medvedev – (Medvedev câștigă în minimum de seturi) 

Pariază 50 de lei pe meciurile din Liga Campionilor și primești un free bet de 50 de lei
numai la Superbet!

Daniil Medvedev revine în circuit după eliminarea de la Australian Open. Rusul nu a avut un start de sezon prea bun, eliminarea relativ prematură de la primul Grand Slam al anului fiind încă o dezamăgire. E drept, rusul a pierdut în turul trei contra unuia dintre cei mai în formă sportivi din acest start de an, Sebastian Korda. 

Alejandro Davidovich Fokina e un sportiv spaniol, în vârstă de 23 de ani, clasat pe locul 31 în ierarhia mondială. Iar Fokina e un jucător bun, dar inconstant. Ibericul are capacitatea și calitatea necesară de a se bate de la egal la egal cu cei mai buni jucători din circuit. 

Se anunță un meci la discreția fostului lider mondial. Chiar dacă nu a mai evoluat din 20 ianuarie, de la eliminarea de la Australian Open, Medvedev s-a antrenat bine înainte de turneul din Olanda și pare în formă. Fokina a arătat multe slăbiciuni la turneul din Franța, de săptămâna trecută, iar în aceste condiții pariul sigur la Medvedev – Fokina merge pe victoria 2-0 la seturi a sportivului din Rusia. 

Dusan Lajovic – Sebastian Baez – victorie Sebatian Baez 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Dusan Lajovic e un jucător bun pe zgură, dar care în acest moment e departe de forma din 2017, de exemplu, când atingea vârful carierei. Totuși sportivul din țara vecină a trecut de calificări pentru a ajunge pe tabloul principal la Bunos Aires. Iar victoriile obținut au fost mai mult decât ategorice. 

Sebastian Baez vine după titlul de la Cordoba, acolo unde a fost în mare formă. Micuțul argentinian a demonstrat încă o dată că suprafața roșie e suprafața sa favorită și și-a trecut în cont cel de-al doilea său titlu. Moralul este la cote înalte! 

După o săptămână în care a fost la un nivel foarte ridicat, Baez vrea să mai aibă un parcurs excelent în fața propriilor fani. Rămâne de văzut dacă prospețimea va fi la fel pentru argentinian, care dacă va reuși să fie la nivelul scontat, va avansa în runda a doua. În acest caz, pariul sigur la Lajovic – Baez merge pe victoria favoritului gazdelor! 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status