✅ Cota 2 din tenis de luni 6 februarie 2023

Home » ✅ Cota 2 din tenis de luni 6 februarie 2023

Cota 2 din tenis, de luni, 6 februarie , e formată dintr-un singur eveniment și vine din oferta de pariuri sportive Superbet. Partida aleasă vine de la ATP Cordoba.

Mai jos, evenimentul ales:

 1. Dusan Lajovic – Juan Pablo Varillas

Lajovic - Varillas, ATP Cordoba, cota 2 de azi din tenis

Argumentările pentru cota 2 din tenis de luni, 6 februarie:

Dusan Lajovic – Jaun Pablo Varillas – victorie Dusan Lajovic

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Dusan Lajovic e unul din cei mai buni sportivi pe zgură din circuit. În finalul sezonului trecut s-a impus într-un turneu challenger, la Maspalomas, Spania. Dar de-a lungul sezoanelor, sârbul a făcut meciuri mari pe suprafața roșie. Lajovic are un serviciu foarte bun, ce se pliază excelent pe cea mai lentă suprafață din circuit. De asemenea și lovitura sa de rever cu o singură mână e o armă redutabilă, cu care poate pune probleme oricărui adversar! Turneul de la Cordoba va fi prima competiție din acest an, pe zgură, pentru sportivul din țara vecină.

Juan Pablo Varillas e și el un jucător ce se mișcă bine pe suprafața roșie. Ca orice sud-american, Varillas s-a remarcat pe zgură, iar rezultatele cele mai bune din carieră au venit pe această suprafață. Și jucătorul din Peru a câștigat un turneu challenger la finalul lui 2022. Varillas se impunea la Sao Leopoldo, Brazilia, după o finală disputată cu Facundo Bagnis, un alt jucător bun la nivel challenger. În acest an însă, Varillas nu a mai impresionat în partidele jucate pe suprafața roșie. O victorie și un eșec pentru peruan în 2023.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Dusan Lajovic e un jucător foarte experimentat, iar cele mai bune rezultate din cariera sârbului au venit pe suprafața roșie. Chiar dacă se află la primul turneu pe zgură din acest an, acomodarea nu va fi o problemă pentru sportivul din țara vecină. Varillas va fi un oponent pe măsură, dar calitatea loviturilor lui Lajovic pot face decisiv diferența. Pariul la Lajovic – Varillas merge pe victoria lui Dusan, la o cotă ce ne dublează banii! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status