❌ Cota 2 din tenis de duminică 12 martie

Home » ❌ Cota 2 din tenis de duminică 12 martie

Meciurile din tenis de la Indian Wells au devenit din ce în ce mai interesante. Greii au intrat și ei în joc, iar pariurile și ponturile sunt și ele pe măsură. Noi am selectat două pronosticuri sigure din ziua 5-a a competiției din California și sperăm să vă aducă profit la pariuri sportive. Cota 2 din tenis, de duminică, 12 martie, e formată din două evenimente și vine din oferta de pariuri sportive Superbet. Cele două partide provin de la turneul masters ATP Indian Wells.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Mai jos, evenimentele alese. 

  • Emil Ruusuvuori – Alexander Zverev 
  • Daniil Medvedev – Ilya Ivashka 
Cota 2 din tenis de duminică 12 martie

Mai jos, argumentările pentru cota 2 de duminică, 12 martie 

Emil Ruusuvuori – Alexander Zverev – victorie Zverev 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Sportivul din Finlanda a trecut în primele două runde de Lestienne și Bautista Agut. Nici un set cedat de Emil, iar evoluția din partida contra ibericului a fost foarte solidă. Cu moralul foarte bun, Ruusuvuori speră la un nou meci bun și în fața lui Zverev, un alt cap de serie de la ediția din acest an de la BNP Paribas Open! 

După un start de an mai greu, Zverev a ridicat ritmul de joc la Dubai. Sascha a făcut semifinale la competiția din Emiratale Arabe Unite, fiind învins de către un alt jucător aflat în mare formă, rusul Andrey Rublev. Aici, în primul meci jucat, neamțul nu a avut probleme. 

Zverev a jucat foarte bine la Dubai și pare să fie la același nivel și la Indian Wells. Germanul a fost solid pe serviciu, dar și pe loviturile de forehand și rever. Ruusuvuori a evoluat și el bine, mai ales în ultimul meci, dar neamțul e un jucător mult mai puternic. Dacă jucătorul din Germania va juca la fel ca în ultima perioadă, credem că pariul la Ruusuvuori – Zverev merge pe victoria neamțului

Medvedev – Ivashka Final & Total game-uri – 1 & sub 19,5 (Victorie Medvedev și maxim 19 game-uri)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Rusul, favorit 5 al competiției din California, a trecut fără probleme în turul secund de unul din reprezentanții gazdelor, Brandon Nakashima. A fost un succes în două seturi, 6-4, 6-3, la capătul unui meci ce a durat aproape o oră și jumătate. 

Startul de an a fost mai mult decât modest pentru Ivashka! Până la competiția de la Indian Wells, Ilya a pierdut toate meciurile jucate în 2023. E drept, nu au fost decât 5 partide jucate de bielorus, dar evoluțiile au fost mult sub așteptări! 

Daniil Medvedev a jucat solid în primul meci de la Indian Wells. Chiar dacă rusul venea după o perioadă foarte aglomerată, cu 14 meciuri jucate, în trei săptămâni, fostul lider mondial nu a acuzat oboseala. Iar adversarul învins a fost un jucător complicat. Ivashka vine după primele victorii ale sezonului și speră la o evoluție bună și în fața rusului. În condițiile date, pariul la Medvedev – Ivashka merge pe victoria rusului și maxim 19 game-uri disputate!  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status