❌Cota 2 de vineri 3 iunie 2022

Home » ❌Cota 2 de vineri 3 iunie 2022

Cota 2 din fotbal, de vineri, 3 iunie e formată din două evenimente și vine din oferta Superbet. Cele două partide alese provin din Liga Națiunilor. Mai jos, evenimentele alese pentru cota 2 de vineri, 3 iunie.   

  1. Franța – Danemarca
  2. Croația – Austria 
Cota 2 de vineri 3 iunie 2022

Mai jos, argumentările pentru cota 2 de vineri, 3 iunie 

Franța – Danemarca 1 solist (victorie Franța)

Franța e campioana din sezonul trecut din Liga Națiunilor. Francezii vor să înceapă cu dreptul și această ediție din Liga Națiunilor, iar meciul cu Danemarca se anunță la îndemână. Cu publicul de partea lor, dar și cu Benzema, Mbappe sau Griezmann în formă, cred că Franța va reuși să debuteze cu o victorie în partida din seara asta. 

Danemarca e calificată la Campionatul Mondial și vrea să facă un antrenament bun înainte de turneul final din Qatar. Danezii au un lot bun, cu jucători de valoare, care provin din campionatele puternice. Dar diferența de valoare e una considerabilă în acest moment și e greu ca naționala nordică să țină pasul cu reprezentativa cocoșului galic. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Cred că vom vedea un meci interesant, între două naționale bune. Franța e favorită, din mai multe puncte de vedere și cred că poate debuta cu un succes. Danemarca va lupta pentru șansa sa, dar nu cred că poate furniza surpriza. Mizez pe victoria naționalei cocoșului galic în disputa din această seară. 

Croația – Austria 1X (Croația nu pierde meciul)

Croația e una din cele mai bune naționale din lume. Reprezentativa lui Modric e finalistă la Mondialul din 2018 și e de asemenea calificată și la turneul final din Qatar. Croații vor să înceapă cu dreptul ediția din acest an din Liga Națiunilor, dar vor avea de muncă în fața unei naționale destul de incomode. 

Austria nu a reușit să acceadă la Campionatul Mondial din Qatar, fiind eliminată în barajul de calificare de Țara Galilor. Dar austriecii vor să debuteze cu un rezultat pozitiv în noua ediția a Ligii Națiunilor și e de așteptat să dea o replică bună în meciul de la Osijek.  

Croația e clar naționala mai bună. Cu jucători de mare clasă în lot, cred că naționala antrenată de Dalic poate să se impună în partida din seara asta. Nu va fi o misiune ușoară, astfel că vom miza că reprezentativă gazdă nu va pierde duelul contra Austriei! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status