❌ Cota 2 – 9 iunie 2023

Home » ❌ Cota 2 – 9 iunie 2023

Începutul de weekend aduce în prim planul ofertelor de la pariuri o multitudine de meciuri fotbal din campionatele mai puțin urmărite. Pentru ziua de vineri, noi am ales un singur eveniment în cadrul biletului cu cota 2 zilnică, un meci din prima ligă irlandeză. Partida are o cotă de 2 pe victorie solistă în oferta Superbet, și considerăm că sunt șanse foarte mari de câștig având în vedere analiza echipelor și forma de joc în care se află aceastea.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Cota 2 azi

  • Drogheda – St. Patrick’s
cota 2

Detalii despre cota 2:

Drogheda vs St. Patrick’s – 2 solist (St. Patrick’s câștigă)

Ne vom opri doar în Irlanda pentru astăzi, acolo unde avem un duel foarte interesant din etapa cu numărul 20. Drogheda primește acasă vizita celor de la St. Patrick’s vineri seară începând cu ora 21:45. Gazdele au resimțit o nouă scădere de formă, după ce în urmă cu două săptămâni au legat primele 2 victorii la rând în campionat. Însă, au pierdut ultimele 2 etape, 0-1 cu Cork City și 3-2 cu Shelbourne. Rămân în continuare în subsolul clasamentului, pe locul ce duce la barajul pentru retrogradare, iar obiectivul este menținerea în prima ligă.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

La polul opus, St. Patrick’s ocupă un loc pe podium, poziția a 3-a, și poate urca pe locul secund cu o victorie vineri. Echipa oaspete are 4 victorii la rând în ultimele etape, cea mai importantă fiind cea contra lui Derry City, ocupanta locului doi. A înregistrat un total de 11 victorii, 2 remize și 7 înfrângeri de-a lungul acestui sezon, și continua lupta pentru trofeul de campioni. Ca și obiectiv stabilit la început de an, a fost unul din locurile 1-3, care pot duce și în cupele europene din toamnă. Forma bună de acum pare însă să le dea speranțe chiar și la titlul de campioni, însă va ține numai de ei să poate să profite pe mai departe.

Pentru singurul eveniment din cadrul biletului cu cota 2 de astăzi, vom miza pe o victorie solistă a oaspeților. St. Patrick’s vine ca și favorită pe hârtie în deplasarea de vineri, mai ales că are o formă de zile mari cu 4 succese la rând. Totodată, poate să profite de rezultatele slabe ale adversarei, care a pierdut ultimele 2 meciuri la rând și să urce cel puțin pentru moment pe locul secund. Statistica directă este și a de partea lor, unde are o serie de 8 meciuri fără înfrângere, dintre care 7 victorii, și ultimele 5 succese fiind consecutive în întâlnirile directe.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status