✅ Cota 2 – 9 iulie 2023

Home » ✅ Cota 2 – 9 iulie 2023

Vrem să terminăm săptămâna precum am început-o, și anume cu verde și pe profit a la pariuri sportive. De aceea, pentru ziua de duminică în cadrul biletului nostru zilnic cu cota 2 vom miza pe două evenimente, ambele din aceeași ligă. Ne vom îndrepta toată atenția către Norvegia, Eliteserien, acolo unde se dispută etapa cu numărul 13. Bineînteles, puteți găsi pronosticurile pariuri și în oferta Superbet.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Cota 2 azi

  • Odd – Bodo/Glimt
  • Tromso – Valerenga
cota 2

Detalii despre cota 2:

Odd vs Bodo/Glimt – 2 solist (Bodo/Glimt câștigă)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Mergem prima dată în orașul norvegian Skien, acolo unde are loc duelul Odd – Bodo/Glimt. Ce va începe de la ora 18:00 și se va disputa pe stadionul Skagerak Arena. Pe de o parte, echipa gazdă va porni în partida de pe teren propriu cu șansa a doua, mai ales că întâlnesc cea mai bună formație a actualului sezon. A pierdut în ultima etapă contra lui Haugesund în deplasare, iar astfel rămâne la mijlocul clasamentului cu un total de doar 4 victorii de-a lungul acestui sezon. Sunt mai aproape de zona locurilor roșii de retrogradare decât de pozițiile ce poate duce în cupele europene din toamnă.

Pe de altă parte, Bodo/Glimt a pierdut în premieră în acest sezon un meci în campionat, acolo 2 săptămâni surprinzător contra celor de la Stromsgodset cu 2-0, urmat apoi de egalul din etapa trecută, 2-2 contra lui Molde. Astfel, recordul de 11 meciuri la rând din campionat fără înfrângere a luat sfârșit iar acum sunt determinați să înceapă o nouă serie de invincibilitate și să continue drumul spre titlul de campioni.

Pentru primul meci din cadrul biletului cu cota 2 de azi vom miza pe victoria solistă a oaspeților. Bodo/Glimt vine ca și favorită duminică, mai ales că se bucura de avantajul precedentelor confruntări directe, unde a învins pe Odd cu 7-0, respectiv 2-0. Vor să ia acasă toate cele 3 puncte puse în joc și să reînceapă o serie de succese consecutive.

Tromso vs Valerenga – 1X (Tromso nu pierde)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Rămânem tot în Norvegia dar trecem la un alt duel, și anume confruntarea Tromso – Valerenga. Partida va lua startul tot de la ora 18:00 și se va disputa pe stadionul Romssa Arena din Tromso. Echipa gazdă este cea mai în formă formație la ora actuală din campionat, cu 5 victorii la rând în precedentele 5 etape. Au urcat în urma acestor rezultate perfecte pe locul secund în clasament, și sunt acum la 6 puncte în spatele liderului Bodo/Glimt, care a pierdut puncte importante în ultimele 2 runde.

Pe de altă parte, Valerenga se află la polul opus din punct de vedere al rezultatelor. Este singura echipă cu 4 înfrângeri pe linie în ultimele săptămâni, și rămâne în subsolul clasamentului. Este la egalitate de puncte cu primul loc ce duce la barajul de retrogradare, ocupat de Ham-Kam, dar are și 2 meciuri în minus față de aceștia. Totuși, este obligată să înceapă să adune puncte pentru a scăpa de emoțiile locurilor din zona roșie,

Pentru al doilea meci din cadrul biletului cu cota 2 vom miza pe șansă dublă în favoarea gazdelor. Tromso este pe val în campionat și nu pare să dea semne cum că forma excelentă se va opri tocmai în acest weekend. Întâlnesc o echipă care nu se regăsește din punct de vedere al jocului, iar un egal ar trebui să fie minimul pe care să-l propună pentru partida de pe teren propriu.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status