❌ Cota 2 – 8 iulie 2023

Home » ❌ Cota 2 – 8 iulie 2023

Dacă este sâmbătă, înseamnă că toate privirile sunt ațintite către finala Campionatului European U21, care se va disputa în Georgia. Tocmai acest eveniment l-am ales și în cadrul biletului nostru cu cota 2 de astăzi pentru care vom miza pe pronosticul pariuri ce se arată câștigător. Vrem să terminăm pe profit în acest weekend, iar meciul fotbal de sâmbătă, pe care-l găsiți și în oferta Winmasters, pare momentul oportun.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Cota 2 azi

  • Anglia U21 – Spania U21
cota 2

Detalii despre cota 2:

Anglia U21 vs Spania U21 – Cine Câștigă Finala – 2 (Spania U21 câștigă finala)

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Mergem în Georgia, unde are loc cel mai important eveniment fotbalistic din acest început de iulie, și anume finala Euro U21. Aici se vor înfrunta cele mai bune echipe de la acest turneu, Anglia U21 – Spania U21. Partida va lua startul de la ora 19:00 și se va disputa pe stadionul Adjarabet Arena din Batumi, Georgia. Englezii sunt singurii care au avut victorii pe linie la acest european, din faza grupelor până în această finală. Au terminat pe primul loc în grupă cu 3 victorii contra celor de la Cehia U21, Germania U21 și Israel U21. În sferturi și semifinale au învins pe Portugalia U21, și respectiv din nou pe Israel U21. Mai este de menționat faptul că nu au primit încă niciun gol la această ediție de european.

Totodată, și Spania U21 a impresionat la această ediție a turneului final european U21. A terminat la rândul ei tot pe primul loc în grupă, unde a învins pe rând pe România U21 și Croația U21, și a remizat cu Ucraina U21. În sferturi a trecut de Elveția U21 în minutele de prelungire, după 1-1 în timpul regulamentar, iar în semifinale a jucat din nou cu Ucraina, pe care a zdrobit-o cu 5-1 fără să-i dea vreo șansă.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Pentru acest singur meci din cadrul biletului cu cota 2 de astăzi vom miza pe câștigătoarea finalei. Atât Spania U21 cât și Anglia U21 au aceleași cote pentru ridicarea trofeului, asta pentru că se anunță o partidă extrem de echilibrată. Noi vom merge pe mâna spaniolilor, care pot deveni sâmbătă seară campioni absoluți la această medie de vârstă, cu cele mai multe trofee, și anume 6. Chiar dacă englezii au învins pe toată lumea la 0 până în această ultimă fază, ibericii vin după o serie impresionantă de 15 meciuri la rând fără eșec, ultimul venind acum mai bine de 2 ani, în anul 2021.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status