❌ Cota 2 – 7 iulie 2023

Home » ❌ Cota 2 – 7 iulie 2023

Mai avem puțin până când ajungem la un nou sfârșit de săptămână, iar până atunci căutăm cele mai sigure pronosticuri pariuri. Pentru ziua de vineri vom miza pe un singur eveniment în cadrul biletului nostru cu cota 2, prin care vrem să începem weekendul pe profit. Aceste meci este un pariu combinat din cadrul campionatului din Irlanda, care, ca de obicei, poate fi găsit și în oferta de la Superbet.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Cota 2 azi

  • Bohemians Dublin – Dundalk
cota 2

Detalii despre cota 2:

Bohemians vs Dundalk – X2 & Peste 1.5 goluri (Dundalk nu pierde și minim 2 goluri în meci)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Ne-am orientat către un singur eveniment în cadrul biletului cu cota 2 de azi, și anume duelul Bohemians – Dundalk. Confruntarea va conta pentru etapa cu numărul 23 din Premier Division, prima ligă irlandeză. Va începe de la ora 21:45 și se va disputa pe stadionul Dalymount Park din capitala Dublin. Gazdele trec printr-o perioadă complicată atât din punct de vedere al rezultatelor, cât și al jocului din ultimele săptămâni. u ajuns la 4 partide la rând fără de victorie, timp în care au pierdut de 2 ori, contra lui Cork City și Sligo Rovers, și au remizat în alte 2 rânduri, împotriva lui Derry City și Shamrock Rovers. Rămân în prima partea a clasamentului, la 4 puncte în spatele adversarei de vineri, însă are și 2 jocuri în minus de disputat față de aceștia.

Pe de altă parte, Dundalk trece probabil prin cea mai bună perioadă a ei din acest sezon, cu 4 victorii și un singur egal în ultimele 5 etape. Este și cea mai în formă echipă la ora actuală, și a urcat până pe poziția a 4-a în clasament, la doar un punct în spatele lui Derry City, formația ce completează podiumul. Ca și obiectiv are continuarea formei de invincibilitate și atacarea unuia dintre locurile ce duc în preliminariile pentru cupele europene din toamnă.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Pentru singurul eveniment de pe biletul cu cota 2 de vineri vom merge pe un pariu combinat în favoarea oaspeților. Mizăm pe faptul că Dundalk nu va pierde confruntarea de vineri seară și că se vor marca minim 2 goluri în meci. Aceștia au o serie foarte bună în confruntările directe contra lui Bohemians, cu o singură înfrângere în precedentele 8 partide directe din 2021 și până în prezent. Totodată, arătând o formă ofensivă de invidiat în ultimele săptămâni, ne așteptăm la un meci de unde să nu lipsească marcatorii.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status