✅ Cota 2 – 5 iulie 2023

Home » ✅ Cota 2 – 5 iulie 2023

Dacă e miercuri, înseamnă că am ajuns la mijlocul unei noi săptămâni care ne apropie din ce în ce mai mult de startul campionatelor. Cum majoritatea țărilor încă se află în pauza competițională pentru meciuri fotbal, ne-am îndreptat atenția în ultimele săptămâni către alte continente. De aici am ales și un eveniment pentru cota 2 de azi, alături de o altă partidă amicală de pregătire. Ambele evenimente pot fi găsite în oferta Winmasters de miercuri.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Cota 2 azi

  • Slovan Bratislava – Rapid București
  • Flamengo – Ath. Paranaense
Cota 2

Detalii despre cota 2:

Slovan Bratislava vs Rapid București – 1X (Slovan nu pierde)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Ne oprim în cadrul meciurilor amicale între echipele de club care se pregătesc de revenirea în campionatele interne. Aici avem parte de duelul Slovan Bratislava – Rapid București ce va lua startul începând cu ora 18:30. Slovacii au mers perfect în partidele de pregătire de până acum, cu 3 victorii din tot atâtea meciuri, unde au marcat minim 2 goluri pe partidă. Se pregătesc de un nou sezon, dar mai întâi vor avea de jucat în preliminariile pentru Champions League, iar amicalul de miercuri este ultimul duel înaintea acestor confruntări.

Pe de altă parte, Rapid a înregistrat 2 victorii din 3 partide jucate în această stagiune de pregătire. Este de precizat că adversarii nu au fost unii cu renume până acum, ci mai mult echipe modeste. Totodată, și pe rapidiști îi așteaptă un sezon lung în față, care va lua startul de săptămână viitoare din weekend.

Pentru primul eveniment de pe biletul cu cota 2 de azi vom miza pe o șansă dublă pentru slovaci. Slovan Bratislava este clar echipa mai bună și cu jucători mai valoroși și experimentați, de aceea credem că nu vor pierde acest ultim duel amical. Trebuie să arate bine înaintea începeri preliminariilor pentru Champions League, și au nevoie de un rezultat pozitiv cel puțin de moral.

Flamengo vs Paranaense – 1 solist (Flamengo câștigă)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Zburăm din nou în America de Sud, de data aceasta în Brazilia, unde au loc fazele sferturilor de finală din acest sezon de cupă. Aici se vor înfrunta Flamengo – Paranaense, meci ce va începe de la ora 03:30 noaptea și se va disputa pe Maracana din Rio de Janeiro. Gazdele au trecut în optimi de rivalii de la Fluminense, după ce s-a impus cu scorul de 2-0, fără prea mari probleme. Au o formă bună de joc la ora actuală, cu 3 victorii la rând, și 7 succese în precedentele 8 partide disputate în toate competițiile.

Pe de altă parte, Paranaense s-au cam chinuit în fazele din optimi, unde au reușit să treacă de Botafogo doar la loviturile de departajare. În precedentele 5 meciuri din toate competițiile au înregistrat doar 2 victorii, pe lângă alte 2 rezultate de egalitate și o înfrângere. În campionat se află chiar sub adversarii de miercuri noapte, la doar 2 puncte distanță, însă dintre cele două, Flamengo pare să fie echipa mai bună pe hârtie.

Pentru al doilea eveniment de pe biletul cu cota 2 de azi vom miza pe victoria solistă a gazdelor. Flamengo trece printr-o perioadă foarte bună, atât de joc cât și din punct de vedere al rezultatelor, cu 7 victorii în 8 meciuri în ultimele săptămâni. Totodată, conduce și în ultimele întâlniri directe, cu 3 succese din precedentele 5 confruntări directe, și vrea o nouă victorie pe teren propriu miercuri noapte.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status