❌ Cota 2 – 4 iulie 2023

Home » ❌ Cota 2 – 4 iulie 2023

Continuăm prima săptămână din iulie de meciuri fotbal de pe tot globul, asta în așteptarea celor mai importante competiții și campionate fotbalistice. Pentru marți ne-am orientat în cadrul biletului nostru cu cota 2 zilnică către un singur eveniment, a cărei cote totale este de 2,10 pentru o victorie solistă. Este un meci din competiția nord-americană CONCACAF Gold Cup, ce va începe târziu în noapte, și care poate fi regăsit și în oferta Mozzart Bet.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Cota 2 azi

  • Panama – El Salvador
cota 2

Detalii despre cota 2:

Panama vs El Salvador – 1 solist (Panama câștigă)

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Mergem pe un alt continent pentru ziua de marți din această săptămână, acolo unde avem duelul Panama – El Salvador. Partida va conta în cadrul competiției Gold Cup din America de Nord și va începe noaptea de la ora 03:30 pe Shell Energy Stadium din Houston. Naționala din Panama vin din postura de lider al grupei C, acolo unde în primele două partide are un maxim de 6 puncte, după 2 victorii la rând. A învins atât pe Martinica cât și pe Costa Rica cu același scor de 2-1. Au fost primele succese după ce s-a întors din final four-ul CONCACAF Nations League, acolo unde a pierdut în semifinale contra Canadei, și în finala mică contra Mexicului. Pare că și-a revenit rapid și vor încă o victorie marți noapte care să-i asigure primul loc din grupă și calificarea mai departe.

Pe de altă parte, daca înaintea competiției El Salvador pornes cu șansa a doua în această grupă, uite că se află pe ultimul loc. A început competiție Gold Cup cu o înfrângere cel puțin surprinzătoare contra celor din Martinica, partidă pierdută cu 2-1. A urmat apoi rezultatul de egalitate alb, fără goluri, contra Costa Rica, așa că șansele de a mai prinde locul secund ce duce în play-off sunt foarte slabe. Au nevoie să învingă pe favorita grupei, Panama, și de un rezultat care să-i avantajeze pe ei în celălalt duel dintre Martinica și Costa Rica.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Pentru singurul eveniment de astăzi din cadrul biletului cu cota 2 vom miza pe victoria solistă a naționalei din Panama. Panamezii au nu mai puțin de 5 victorii în precedentele 6 confruntări directe contra celor de la El Salvador, inclusiv în ultima întâlnire, unde s-au impus cu 2-1. Totodată, a trecut mai bine de un an de la ultima victorie a acestora, fie că a fost vorba de meci oficial sau amical de pregătire. Panama pornește clar ca și favorită, și dorește să rămână cu toate cele 3 puncte pentru a fi siguri de prima poziție din grupă.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status