❌ Cota 2 – 30 iunie 2023

Home » ❌ Cota 2 – 30 iunie 2023

Nici nu am început bine ultima săptămâna fotbalistică din luna iunie că iată-ne ajunși și la finalul acesteia. Avem pentru ziua de vineri o ofertă cel puțin interesantă, unde marea majoritate a evenimentelor sunt din America de Sud. Totuși, noi am ales să ne orientăm spre campionatul din Irlanda, acolo de unde ne-am și ales partidele pentru a compune cota 2 zilnică pentru azi. Aceste, ca de obicei, pot fi regăsite și în oferta de la Winmasters.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Cota 2 azi

  • Shelbourne – Derry
  • Dundalk – Shamrock Rovers
cota 2

Detalii despre cota 2:

Shelbourne vs Derry – Psf X (Egal la pauză sau final)

Pune un bilet combo de minim 50 de lei cu 3 meciuri de la Wimbledon din 3 iulie
și primești 25 de lei free bet indiferent de rezultat!
Numai la Winmasters!

Ne oprim doar în Irlanda astăzi, acolo unde prima partidă este duelul Shelbourne – Derry, din etapa cu numărul 22. Va lua startul de la ora 21:45 și se va disputa pe stadionul Tolka Park din capitala Dublin. Gazdele se află la mijlocul clasamentului și nu au strălucit din punct de vedere al jocului practicat și nici al rezultate în ultima perioadă. Au înregistrat o singură victorie în precedentele 5 etape, și aceea a venit contra celor de la Drogheda într-un spectaculos 3-2. A remizat în acest timp de 3 ori, și a fost învinsă chiar în ultima rundă de St. Patricks la limită în deplasare.

Totodată, chiar dacă Derry a făcut un sezon mult mai bun decât adversara până acum, și rezultatele lor din ultima perioadă au lăsat de dorit. A reușit o singură victorie în ultimele 5 etape de campionat, acolo unde a învins pe Cork City cu 2-0, însă s-a văzut învinsă în alte 2 rânduri, și a remizat tot de 2 ori în acest timp. ste la 7 puncte în spatele liderului Shamrock Rovers, și se află pe poziția ce duce în calificările pentru Conference League.

Pentru primul meci de pe biletul cu cota 2 de azi vom miza pe un egal fie la pauza meciului fie la finalul acestuia. Ultima confruntare directă s-a terminat cu un rezultat sec de 0-0, fiind al doilea egal dintre cele două în ultimele 4 partide directe. Cum nici una dintre echipe nu are o formă de invidiat, nu excludem o nouă remiză între cele două formații, cel puțin după prima jumătate de joc.

Dundalk vs Shamrock Rovers – X2 (Shamrock nu pierde)

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Rămânem tot în Irlanda și mergem la o altă partidă, și anume duelul Dundalk – Shamrock Rovers. Va conta în cadrul etapei cu numărul 22 și va lua startul tot de la ora ora 21:45. Aici, echipa gazdă va porni ușor în dezavantaj, chiar dacă are o serie bună de meciuri în ultimele săptămâni. A avut 3 victorii la rând, contra lui UC Dublin, Cork City și Drogheda, iar apoi a venit remiză din ultima etapă contra lui St.Patricks. A urcat astfel până pe locul 4 și încearcă o forțare pe podium și implicit pe locurile ce pot duce în cupele europene din toamnă.

Shamrock Rovers, la rândul ei, are o serie excelentă de partide în ultimele săptămâni, fiind și ea neînvinsă. A învins în 4 din ultimele 5 confruntări în campionat, iar singurul rezultat de egalitate a venit acum 2 săptămâni în deplasarea de la Bohemians, scor 2-2. Rămâne astfel liderul la zi în clasamentul din aceste sezon și atacă un nou trofeu de campioni, dar și calificarea în fazele preliminare a UEFA Champions League.

Pentru al doilea meci de pe biletul cu cota 2 de vineri vom miza pe șansă dublă în favoarea oaspeților. Atât Dundalk cât și Shamrock sunt neînvinse în ultimele săptămâni, însă totuși un plus merge spre oaspeți. Aceștia au cel mai mic număr de înfrângeri din acest sezon, doar 3 la număr în cele 23 de jocuri disputate. Totodată, au și 4 victorii în precedentele 5 confruntări directe, așa că vin în deplasare cu gândul de a pleca cu cel puțin un punct.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status