❌ Cota 2 – 3 iunie 2023

Home » ❌ Cota 2 – 3 iunie 2023

Prima zi din acest sfârșit de săptămână aduce în atenția iubitorilor de fotbal și pariuri sportive multe evenimente. Finalul sezonului în campionatele europene a adus întotdeauna mult suspans dar și surprize, iar noi pentru astăzi am pregătit un singur duel în cadrul biletului cu cota 2 zilnică. Ne-am îndreptat atenția spre duelul din semifinalele play-off-ului de promovare în Serie A, partidă ce poate fi găsită în oferta Mozzart Bet.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Cota 2 azi

  • Parma – Cagliari
cota 2

Detalii despre cota 2:

Parma vs Cagliari – GG (Ambele echipe marchează)

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Singurul eveniment din cadrul biletului cu cota 2 de sâmbătă reprezintă duelul Parma – Cagliari din returulul play-off-ului de promovare. Partida va începe sâmbătă de la ora 21:30 și va porni de la scorul de 3-2 pentru Cagliari. Parma vine pe teren propriu în acest retur cu gândul la revanșă, și încearcă să întoarcă soarta calificării. A fost prima înfrângere a gazdelor după o serie de 8 meciuri la rând fără eșec în Serie B, timp în care au înregistrat 6 succese și 2 egaluri. Vor să profite de suportul fanilor și să încerce o remontada care o va duce cu un pas mai aproape de întoarcere pe prima scenă a fotbalului italian.

Totodată, Cagliari pornește cu prima șansă în calificarea în finala play-off-ului, după victoria la limită din tur. Au făcut un meci bun unde au reușit să se impună într-un final, și au ajuns astfel la 6 partide la rând cu victorii pe linie. Vor să continue în același stil de invincibilitate, chiar dacă vor avea o deplasarea încinsă la Parma. Rămân ușor favoriți pe hârtie pentru calificarea în finala play-off-ului, acolo unde vor întâlni câștigătoare dintre Bari și Sudtirol.

Pentru singurul eveniment de pe biletul cu cota 2 de astăzi vom miza pe un pariu pe goluri, unde ambele echipe vor marca. Același pronostic l-am dat și pentru manșa tur, unde s-a văzut câștigător, având parte de o partidă spectaculoasă în urmă cu câteva zile. Avem toată încrederea că și returul de sâmbătă va fi cel puțin la fel de interesant, mai ales că toate confruntările directe dintre Parma și Cagliari s-au soldat cu multe goluri în ultimul timp.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status