❌ Cota 2 – 27 iunie 2023

Home » ❌ Cota 2 – 27 iunie 2023

Ne continuăm săptămână plină de pariuri sportive și ajungem în ziua de marți, una cum ne-a obișnuit în ultimul timp, cu o ofertă ceva mai slabă. Cele mai multe partide se dispută pe alte continente, însă și în Europa încă sunt campionate în care se joacă, precum cele nordice. Pentru cota 2 zilnică de astăzi ne-am îndreptat atenția spre Finlanda, pentru un eveniment ce poate fi regăsit și în oferta de la Superbet.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Cota 2 azi

  • Haka Valkeakoski – HJK Helsinki
cota 2

Detalii despre cota 2:

Haka vs HJK – 2 & 2-6 goluri (HJK câștigă și minim 2, maxim 6 goluri în meci)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Mergem în nordul Europei, mai exact în Finlanda pentru singurul meci din cadrul biletului cu cota 2 de marți. Aici avem parte de duelul Haka – HJK din cadrul etapei cu numărul 13, ce va începe de la ora 18:00 și se va disputa pe Tehtaan Kentta. Echipa gazdă are un sezon foarte slab până la momentul de față, se află în zona roșie pe locul ce duce în play-out-ul pentru retrogradare. Sunt pe poziția a 10-a cu un total de doar 10 puncte după 12 partide disputate. Până acum a înregistrat doar 2 victorii, și sunt fără de succes în ultimele 5 etape din campionat, și cel mai probabil nu vor putea urca în play-off-ul pentru campionat.

Pe de altă parte, HJK stă mult mai bine în clasament, fiind echipa ce termină podiumul, pe locul 3 cu un total de 26 de puncte. Are o singură înfrângere de-a lungul acestui sezon, într-un 2-1 contra liderului KuPS, și doar formația de pe locul 2, SJK, este învingă și are mai puține eșecuri decât ea. După 3 meciuri la rând în campionat care s-au terminat fiecare cu câte o remiză, a legat 2 victorii în ultimele etape. A învins pe rând Lahti cu 2-1 în deplasare, și a urmat succesul de pe teren propriu la limită, 1-0, cu KTP. Caută un nou succes marți seară ce ar putea-o urca pe primul loc în clasament, cel puțin pentru moment, deoarece și echipele de pe locurile 1 și 2 urmează să dispute la rândul lor partide în această săptămână.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Pentru singurul eveniment din cadrul biletului cu cota 2 de azi vom miza pe un pariu combinat. Aici vom merge pe victoria solistă a oaspeților și un minim de 2 goluri înscrise în meci, dar nu mai mult de 6. HJK domină clar în confruntările directe cu Haka din ultimii ani, unde a reușit 10 victorii pe linie în cele 10 partide din 2018 și până în prezent. Din toate aceste 10 jocuri precedente, doar unul s-a terminat cu un singur gol marcat, și avem mare încredere că HJK își va menține statutul de favorită și nu va avea probleme nici de această dată.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status