❌ Cota 2 – 26 iunie 2023

Home » ❌ Cota 2 – 26 iunie 2023

Dacă e luni înseamnă că dăm startul unei noi săptămâni pline de pariuri sportive, în special în cadrul biletului cu cota 2 zilnică. Pentru azi, chiar dacă oferta nu este de partea noastră și nu avem multe evenimente interesante, am pus ochii pe un meci fotbal. Acesta este singurul de pe biletul cu cota 2 de azi, va începe noaptea și este din America de Sud, mai exact din prima ligă din Brazilia. Ca de obicei, puteți găsi evenimentul și în oferta de la Superbet din ziua de luni.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Cota 2 azi

  • Vasco Da Gama – Cuiaba
cota 2

Detalii despre cota 2:

Vasco vs Cuiaba – X2 & Sub 3.5 goluri (Cuiaba nu pierde și maxim 3 goluri în meci)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Ne oprim în Argentina pentru singura partidă de fotbal de pe biletul cu cota 2 de azi, și anume duelul Vasco Da Gama – Cuiaba. Partida va avea fluierul de start de la cu ora 03:00 noaptea și se va disputa pe Estadio Vasco da Gama din Rio de Janeiro. Echipa gazdă este la ora actuală cea mai slabă echipă din campionat, cu 5 înfrângeri în ultimele 5 etape, astfel ajungând la o serie de 7 eșecuri în acest sezon. Se află pe penultima poziție în campionat, pe locul al 19-lea, cu 10 goluri marcate și 20 primite, și doar ultima clasată, Coritiba, are statistici mai slabe decât ea. Se află la 6 puncte de primul loc ce se salvează directe, ocupat chiar de adversara de luni, Cuiaba, și trebuie să-și revină rapid în formă.

Pe de altă parte, Cuiaba a avut o serie de 4 partide la rând fără de eșec, care însă s-a terminat chiar în ultima etapă, unde a pierdut la limită, 1-0, contra liderului Botafogo. Înainte de aceste ultime partide unde au prestat un joc bun, s-au chinuit și ei, iar momentan se află aproape de zona roșie de retrogradare. Ocupă locul al 16-lea în prima ligă braziliană, cu un total de 12 puncte adunate și o desparte un singur punct de zona roșie din clasament. Pot să se distanțeze de pozițiile din subsolul clasamentului dacă vor izbuti un rezultat pozitiv luni noapte, acesta fiind și obiectivul pentru deplasarea de la Rio de Janeiro.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Pentru singurul eveniment din cadrul biletului cu cota 2 de luni vom miza pe un pariu combinat. Aici vom merge pe șansă dublă în favoarea oaspeților și un maxim de 3 goluri marcat în meci. Cubaia pornește ușor favorită înaintea startului confruntării directe contra lui Vasco, mai ales că au arătat un joc mult mai bun decât aceștia în ultima perioadă. Cum ambele formații nu se bazează prea mult pe cartea atacului, nu credem că vom avea parte de o partidă bogată în prea multe reușite, și nu excludem nici un egal la finalul meciului.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status