❌ Cota 2 – 22 septembrie 2023

Home » ❌ Cota 2 – 22 septembrie 2023

Cum weekend-ul plin de meciuri fotbal bate la ușă, rămâne să ne încălzim la pariuri sportive cu ziua de vineri. Pentru azi avem pregătit nelipsitul bilet cu cota 2 zilnică, ce ne-a adus rezultate și profituri extraordinare în ultima săptămână. Așadar, avem două evenimente astăzi, prima partidă este din Serbia, iar cea de a doua din Franța, și ambele meciuri pot fi găsite și în oferta zilei de la Superbet.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Cota 2 azi

  • Zeleznicar – Partizan
  • Monaco – Nice
cota 2

Detalii despre cota 2:

Zeleznicar vs Partizan – 2 solist (Partizan câștigă)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Prima oprire va fi în Serbia, la duelul Zeleznicar – Partizan din etapa cu numărul 8 ce va lua startul de la ora 21:00. Se anunță o confruntare dezechilibrată, mai ales că Zeleznicar este penultima clasată în acest moment, și a reușit o singură victorie în campionat. În ultimele 5 runde a suferit nu mai puțin de 4 înfrângeri și a înregistrat un singur egal, și poate cădea chiar pe ultima poziție după meciul de vineri. Partizan Belgrad, pe de altă parte, atacă primul loc din clasament, fiind la 3 puncte în spatele liderului TSC dar și cu un meci în minus față de aceștia. Au și un punct peste rivala de moarte Steaua Roșie Belgrad, și vor să continue seria de invincibilitate.

Pentru primul eveniment de pe biletul cu cota 2 de astăzi vom miza pe victoria solistă a oaspeților. Partizan vine hotărâtă să ia toate cele 3 puncte din această deplasare și să-și treacă la activ cel de al 6-lea succes din noul sezon. Vine clar favorită și nu are voie să facă vreun pas greșit cu echipe ce se bat la retrogradare în acest an.

Monaco vs Nice – 1X & Peste 1.5 goluri (Monaco nu pierde și minim 2 goluri)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Mergem pe urmă în Franța, la etapa cu numărul 6 și la duelul Monaco – Nice ce va lua startul începând cu ora 22:00. Atât gazdele cât și oaspeții sunt fără de eșec în actualul sezon din Ligue 1, însă Monaco are cu o victorie în plus și ocupă momentan locul întâi în clasament. Are la activ 3 victorii și 2 remize, pe când Nice fix invers, 2 succese și 3 egaluri, toate rezultatele de egalitate venind în primele 3 runde din campionat. Se anunță un nou joc echilibrat vineri seară, însă chiar și dacă își vor împărți punctele, Monaco va rămâne peste Nice în clasamentul general.

Pentru al doilea eveniment de pe biletul cu cota 2 de vineri vom miza pe șansă dublă pentru gazde și minim 2 goluri în meci. Monaco este cea mai în formă echipă în acest moment din Franța, iar cel mai mult a impresionat pe fază ofensivă, având cele mai multe goluri marcate până la ora actuală. A și dominat în ultimele 10 întâlniri directe cu Nice, unde are 6 victorii și un egal, așa că ne așteptăm să facă un nou joc bun precum ne-a obișnuit în acest nou sezon.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status