❌ Cota 2 – 22 iunie 2023

Home » ❌ Cota 2 – 22 iunie 2023

Venim cu un nou bilet din cadrul cota 2 zilnică într-o zi de joi unde principalele meciuri fotbal sunt de la Campionatul European U21. La rândul nostru, am pus ochii pe două astfel de evenimente, o partidă din grupa C și una din grupa D, care se joacă de la aceeași oră. Ne bazăm pe faptul că favoritele pe hârtie își vor respecta statului, și că ne vor aduce profitul dorit acum înainte de weekend. Ca de obicei, duelurile pot fi găsite și în oferta Winmasters.

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Cota 2 azi

  • Germania U21 – Israel U21
  • Norvegia U21 – Elveția U21
cota 2

Detalii despre cota 2:

Germania U21 vs Israel U21 – 1 solist (Germania U21 câștigă)

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Mergem în Georgia pentru duelul Germania U21 – Israel U21 ce va începe de la ora 19:00, și care va putea fi urmărit pe TVR 1 în direct. Nemții sunt neînvinși în anul 2023, unde au disputat 3 partide de pregătire amicale. Au învins pe Elveția U21 cu 3-1, și au remizat cu România U21 și Japonia U21, 0-0, respectiv 2-2. Vin la turneul final din Georgia și România cu gândul de a termina pe primul loc în grupă, acolo de unde mai fac parte pe lângă Israel, și Anglia U21 și Cehia U21.

Israel vine în grupa de la turneul final din 2023 după ce a trecut la limită de Irlanda U21 la meciul de play-off. Au remizat 1-1 în deplasare și 0-0 pe teren propriu, așa că a fost nevoie să se impună la penalty-uri. Nici în acest an nu au arătat un joc promițător, reușind doar un egal cu Croația U21, și alte 2 înfrângeri contra Belgia U21 și Elveția U21. Nu par să aibă vreo șansă reală la unul din primele 2 locuri din grupă, acolo unde Germania și Anglia sunt favorite.

Pentru primul meci de pe biletul cu cota 2 vom miza pe victoria solistă a nemților. Germania U21 are 5 partide la rând cu victorie în fața israelienilor, și caută succesul cu numărul 6. Nu doar că este favorită, alături de Anglia, la calificare mai departe, ba chiar au ca și obiectiv măcar jucarea finalei la acest turneu european.

Norvegia U21 vs Elveția U21 – 1X (Norvegia U21 nu pierde)

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Rămânem tot la Campionatul European U21 dar mergem în România, mai exact la Cluj Napoca, acolo unde are loc duelul Norvegia U21 – Elveția U21. Naționala Norvegiei a disputat 4 partide amicale de pregătire în anul 2023, însă nu a reușit să câștige nici una. Le-a pierdut pe primele două contră Portugaliei U21 și Olandei U21, cu 3-0 de fiecare dată, și a urmat apoi remizele contra reprezentativei Scoției U21, 0-0, respectiv 1-1. Este determinată să revină la jocul bun din calificări și să înceapă cu dreptul acest turneu final.

Elvețienii, la rândul lor, au avut parte de 3 partide de pregătire amicale în primăvară, unde au înregistrat o singură victorie, 2-1 contra Israel U21. Elveția U21 a terminat pe locul secund în grupa de calificare la Euro însă a fost formația cea mai bună de pe locurile secunde și și-a asigurat direct prezența la turneul din România și Georgia.

Pentru al doilea eveniment de pe biletul cu cota 2 vom miza pe șansă dublă în favoarea norvegienilor. Aceștia sunt neînvinși în confruntările directe contra elvețienilor de mai bine de 13 ani. Au învins în precedentele 2 jocuri directe, și vor să repete jocul de atunci și să înceapă grupa de la turneul final chiar cu toate cele 3 puncte puse în joc.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status