✅ Cota 2 – 19 iulie 2023

Home » ✅ Cota 2 – 19 iulie 2023

Ne continuăm săptămâna și ajungem la ziua de miercuri, zi în care capul de afiș este reprezentat de preliminariile Champions League. De aici ne-am ales și noi pronosticurile pariuri pentru biletul cu cota 2 de astăzi, unde avem în prim plan două evenimente. În principal, am optat pentru ponturi pe goluri, dar și șansă dublă pentru ca pariurile să fie cât mai sigure și să avem parte de profit. Bineînțeles, meciurile fotbal se regăsesc și în oferta Winmasters de miercuri.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Cota 2 azi

  • Dinamo Tbilisi – Astana
  • Hesperange – Slovan Bratislava
cota 2

Detalii despre cota 2:

Dinamo Tbilisi vs Astana – Peste 1.5 goluri (Minim 2 goluri în meci)

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Avem câteva partide interesante ce încep de la ora 19:00, printre care și duelul Dinamo Tbilisi – Astana. Partida se va desfășura pe Boris Paichadze Dinamo Arena din capitală. Pentru gazde, rezultatul din tur, anume remiza de 1-1, îi avantajează, pentru că vor avea parte de suportul publicului. Au ajuns la 4 meciuri la rând fără de eșec în toate competițiile, după remizele din semifinala și finala cupei, unde totuși s-a impus la penalty-uri de fiecare dată, și victoria din campionat.

Pe cealaltă parte, Astana a ajuns la două partide la rând fără de victorie, după remiză de săptămâna trecută din Georgia și eșecul din semifinala cupei. Acolo a pierdut surprinzător cu 2-0 contra lui Ordabasy, așa că mai rămâne în cursa doar pentru un trofeu, și anume titlul de campioni. Nu vine cu prima șansă miercuri seară, dar speră să practice un joc cel puțin la fel de bun ca și cel de pe teren propriu.

Pentru primul meci de pe biletul cu cota 2 de azi vom merge pe un pariu pe goluri, unde se vor marca minim 2 reușite în meci. Avem încredere că vom avea parte de o partidă cel puțin ca cea din tur, care s-a teminat 1-1. Miza este una foarte mare pentru ambele formații, și se arată un joc echilibrat, din care nu vor lipsi marcatorii.

Hesperange vs Slovan – X2 & Sub 5.5 goluri (Slovan nu pierde și maxim 5 goluri în meci)

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Din Georgia mergem până în Luxemburg, acolo unde are loc duelul Hesperange – Slovan. Meciul va începe de la ora 21:00 și se va disputa pe Stade de Luxembourg din capitala cu același nume. Gazdele au reușit una dintre surprizele de săptămâna trecută din tur, unde a remizat în deplasarea din Slovacia, cu 1-1. A fost prima confruntare oficială pentru Hesperange în ultimele aproape 2 luni, ne mai având niciun meci de pregătire după finalizarea sezonului intern.

Pe de altă parte, Slovan a fost surprinsă de jocul celor de la Hesperange, însă remiza de pe teren propriu se datorează și faptului că a jucat o repriză cu un om în minus. După 4 victorii pe linie în partidele amicale de pregătire, credea că va avea parte de un joc lejer, mai ales că aveau suportul fanilor în spate. Iată însă că nu a fost așa, iar astfel sunt nevoiți să vine în deplasare cu gândul la victorie.

Pentru al doilea eveniment de pe biletul cu cota 2 de miercuri vom miza pe șansă dublă pentru oaspeți și maxim 5 goluri în meci. Slovan Bratislava nu concepe să nu se califice în faza următoare, mai ales că au dat peste un adversar accesibil. Totuși, jocul prestat în turul de săptămâna trecută nu a fost unul strălucit, de aceea și miza pe pariul șansă dublă. Totodată, nu ne așteptăm la o ploaie de goluri, de aceea mergem pe un maxim de 5 reușite înscrise.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status