✅ Cota 2 – 18 iunie 2023

Home » ✅ Cota 2 – 18 iunie 2023

Am ajuns și în ultima zi a acestei săptămâni, una plină primordial cu partide ale echipelor naționale de pretutindeni. Am avut parte de meciuri atât amicale cât și din competițiile internaționale europene sau americane. Pentru duminică am pregătit un singur eveniment pentru biletul cu cota 2 zilnică, și anume un meci din Africa Cupa Națiunilor. Partida poate fi găsită și în oferta de la Mozzart Bet, și este un meci solist.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Cota 2 azi

  • Uganda – Algeria
cota 2

Detalii despre cota 2:

Uganda vs Algeria – 2 solist (Algeria câștigă)

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Pentru singurul eveniment de pe biletul cu cota 2 de astăzi avem parte de duelul Uganda – Algeria. Meciul este unul din runda cu numărul 5 din grupa F pentru calificarea la Cupa Națiunilor. Va lua startul de la ora 18:00 și se va disputa pe Japoma Stadium din Douala. Echipa gazdă încă mai speră să mai prindă locul secund din grupă și calificarea la turneul final african. A un total de 4 puncte, la egalitate cu locul 2 ocupat de Tanzania și a înregistrat în cele 4 jocuri de până acum o victorie, un egal și alte 2 înfrângeri. Vin totuși cu a doua șansă în partida de duminică, unde vor întâlni una dintre cele mai bune echipe de pe continentul Africii.

Pe de altă parte, Algeria este liderul la zi din grupa F, unde are un maxim de puncte, anume 12 după 4 partide disputate. Are un golaveraj foarte bun, de 7 goluri înscrise și doar 1 primit, cel din victoria cu 2-1 contra lui Niger. Și-a asigurat deja calificarea la turneul final, și chiar dacă nu mai are nicio miză în partida de duminică, vrea să termine grupa neînvinsă și cu un maxim de puncte posibile. Singura înfrângere a algerienilor a venit în finala Campionatului Națiunilor Africii, unde a pierdut la penalty-uri contra Senegalului la începutul anului.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Vom miza pe o victorie solistă a oaspeților pentru acest singur eveniment din cadrul biletului cu cota 2 de duminică. Considerăm că Algeria își va respecta statutul de favorită în deplasarea din Uganda și se va impune la final. A învins deja în primul meci din grupă pe aceștia, cu 2-0 pe teren propriu și au ajuns astfel la 3 victorii din tot atâtea meciuri în confruntările directe. Vor să ajungă la al 4-lea succes consecutiv contra celor din Uganda și să termine partidele din grupe cu victorii pe linie.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status