✅ Cota 2 – 18 iulie 2023

Home » ✅ Cota 2 – 18 iulie 2023

Continuăm aventura europeană din cadrul preliminariilor Champions League din acest sezon, și ajungem la returul primei runde. Ziua de marți este una plină de astfel de meciuri fotbal, de unde am extras și noi două evenimente în cadrul biletului cu cota 2 de azi. Cum în fiecare an avem parte de multe surprize, încercăm să vă aducem în fața cele mai sigure pronosticuri pentru pariuri, de care să ne bucurăm pentru un profit consistent.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Cota 2 azi

  • The New Saints – Hacken
  • Breidablik – Shamrock Rovers
cota 2

Detalii despre cota 2:

The New Saints vs Hacken – 2 solist (Hacken câștigă)

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Ne oprim în primă fază în Țara Galilor, acolo unde are loc returul meciului TNS – Hacken. Partida din cadrul preliminariilor Champions League va începe de la ora 21:00 și se va disputa pe Park Hall din Oswestry. În tur, gazdele s-au văzut învinse cu 3-1 în deplasarea din Suedia, iar astfel șansele de calificare au scăzut drastic. Nu dau semne cum că ar avea forța necesară pentru o remontada, mai ales că lotul lor este cu mult sub celor de la Hacken, care vine și dintr-un campionat peste cel intern a lor.

Pe de altă parte, Hacken a rezolvat în proporție de 90% calificarea în faza următoare prin victoria din tur. Acel 3-1 pe teren propriu pare să fie îndeajuns pentru a trece mai departe, însă vin marți seară cu gândul de a termina ce au început săptămâna trecută. Trec printr-o perioadă bună de formă și rezultate, mai ales că au învins și în weekend în campionat, astfel că au de gând să continue seria de invincibilitate.

Pentru primul meci din cadrul biletului cu cota 2 de marți vom miza pe victoria solistă a oaspeților. Hacken vine ca și favorită și în deplasarea din Țara Galilor, unde are de gând să-și respecte poziția. Au de gând să reușească o nouă victorie, chiar dacă va fi una doar de moral, asta pentru a da jucătorilor imboldul de care au nevoie pentru a juca la forma lor maximă.

Breidablik vs Shamrock Rovers – Cine Merge Mai Departe – 1 (Breidablik se califică)

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Din Regatul Unit zburăm către Islanda, acolo unde are loc returul duelului Breidablik – Shamrock Rovers. Partida va lua startul de la ora 22:15 și se va disputat pe arena Kopavogsvollur. Gazdele sunt pe val în acest moment, cu 3 victorii în precedentele 3 partide disputate în campionat și cupe europene. În acest timp, au marcat 7 goluri și au încasat unul singur, așa că marți seară vin cu moralul ridicat și gata de a înregistra un nou rezultat pozitiv, continuând astfel seria de invincibilitate din ultimele 2 săptămâni.

La polul opus, lucrurile nu sunt deloc roz pentru Shamrock Rovers. Irlandezii, pe lângă că nu au mai găsit drumul spre victorie de 3 meciuri, nu au reușit nici măcar să înscrie în acest timp. Au pierdut meciul din tur cu 1-0 pe teren propriu, astfel că posibila calificare în faza următoare este foarte puțin probabilă să se mai întâmple. Nici în campionat nu au arătat mai bine în perioada această, acolo unde St. Patricks și Derry City s-au apropiat la doar 4 puncte de prima poziție pe care se află oaspeții în acest moment.

Pentru al doilea eveniment de pe biletul cu cota 2 de marți vom merge pe șansă dublă pentru gazde. Breidablik nu dă semne că poate pierde această calificare din mână, unde are de apărat pe teren propriu victoria la limită de săptămâna trecută. Chiar și un egal îi va vedea trecând în runda următoare, acesta fiind și obiectivul principal pentru islandezi.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status