✅ Cota 2 – 18 septembrie 2023

Home » ✅ Cota 2 – 18 septembrie 2023

Aventura unei noi săptămâni începe chiar astăzi, cu o zi de luni unde avem finalul de etapă în mai multe campionate europene. Așadar, nelipsitul bilet cu cota 2 zilnică este și azi în prim-plan, unde l-am format din două evenimente. Prima partidă este din Danemarca, pe când cea de a doua din Spania, și ambele meciuri fotbal cu tot cu cote pot fi regăsite în oferta zilei de la Winmasters.

Winmaster îți aduce calendarul SPORT!
Te așteaptă premii de excepție pentru fiecare zi din săptămână!
Indiferent de rezultat, primești între 25-50 RON!

Cota 2 azi

  • Odense – Silkeborg
  • Granada – Girona
cota 2

Detalii despre cota 2:

Odense vs Silkeborg – X2 (Silkeborg nu pierde)

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

În primă fază mergem în Danemarca, unde etapa cu numărul 8 se încheie cu duelul Odense – Silkeborg, meci ce va începe de la ora 20:00. Gazdele trec printr-o perioadă complicată, unde jocul prestat a fost unul mediocru, și unde au înregistrat o singură victorie în ultimele 5 etape, iar acest succes a venit chiar împotriva ultimei clasate. Pe de altă parte, Silkeborg și-a revenit rapid după cele 2 înfrângeri din primele runde, iar de atunci a mai înregistrat 4 victorii și o remiză, fiind una dintre cele mai în formă echipe la ora actuală din campionat.

Pentru primul eveniment de pe biletul cu cota 2 astăzi vom miza pe șansă dublă în favoarea oaspeților. Considerăm că Silkeborg nu va pierde în deplasarea de la Odense, mai ales dacă ne uităm la rezultatelor și jocul din ultimele etape ale ambelor echipe. Chiar este favorită la victorie, însă pentru un pronostic pariuri mai sigur vom miza totuși pe X2.

Granada vs Girona – X2 (Girona nu pierde)

Winmaster îți aduce calendarul SPORT!
Te așteaptă premii de excepție pentru fiecare zi din săptămână!
Indiferent de rezultat, primești între 25-50 RON!

Mergem pe urmă în Spania, la singurul meci de astăzi, duelul Granada – Girona, ce va lua startul începând cu ora 22:00. Gazdele se află în subsolul clasamentului, asta după ce au înregistrat 3 înfrângeri în cele 4 partide disputate până acum. Singura gură de aer a venit în victoria cu Mallorca, însă în restul confruntărilor a prestat un joc submediocru. La polul opus, Granada este până acum surpriza începutului de sezon, clasându-se pe poziția a 4-a în campionat. După egalul din prima etapă, are doar victorii pe linie, 3 la număr, așa că vrea să continue în același stil și să ducă seria de invincibilitate mai departe.

Pentru al doilea eveniment de pe biletul cu cota 2 de luni vom miza pe același pariu ca și de la primul eveniment, anume șansă dublă pentru oaspeți. Dacă luăm în calcul forma ambelor echipe din acest moment, Girona vine cu un mare plus în deplasarea de la Granada, și la cât de determinată este, considerăm că are mari șanse în a pleca cu puncte acasă și de a duce mai departe seria aproape perfectă de până acum din La Liga.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status