✅ Cota 2 – 16 septembrie 2023

Home » ✅ Cota 2 – 16 septembrie 2023

Weekend-ul plin de meciuri fotbal al echipelor de club este în sfârșit aici, iar noi vrem să profităm de pe urma lui. Așadar, vă aducem în față un nou bilet cu cota 2 zilnică, unde avem pregătite două pronosticuri pariuri. Primul este din campionatul austriac, iar cel de al doilea din campionatul spaniol. Ca de fiecare dată, puteți găsi evenimentele și cotele la pariuri sportive în oferta zilei de la Winmasters.

Winmaster îți aduce calendarul SPORT!
Te așteaptă premii de excepție pentru fiecare zi din săptămână!
Indiferent de rezultat, primești între 25-50 RON!

Cota 2 azi

  • Sturm Graz – RB Salzburg
  • Barcelona – Betis
cota 2

Detalii despre cota 2:

Sturm Graz vs Salzburg – X2 (Salzburg nu pierde)

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Prima oprire este în Austria, la duelul Sturm Graz – Salzburg din etapa a 7-a, meci ce va începe de la ora 20:30. Este o confruntare între primele două clasate, cele mai bune echipe la ora actuală din campionat. Gazdele au un început de sezon extrem de bun, cu 5 victorii și un egal în primele 6 runde, și cu al doilea cel mai bun golaveraj, ocupând locul secund în clasament. Pe de altă parte, Salzburg, precum era de așteptat, este liderul la zi în acest moment, și are doar victorii pe linie, 6 la număr, și un golaveraj de plus 14 goluri.

Pentru primul eveniment de pe biletul cu cota 2 de astăzi vom miza pe șansă dublă pentru oaspeți. Chiar dacă ambele formații sunt încă neînvinse în campionat, campioana Salzburg va porni în această deplasare cu un plus. I-a învins pe cei de la Sturm Graz și în ultimele 2 întâlniri directe, iar sâmbătă seară se poate distanța și mai mult de aceștia în clasament, mai ales că are un lot de fotbaliști superiori din punct de vedere al calității, ce poate să facă oricând diferența.

Barcelona vs Betis – 1 solist (Barcelona câștigă)

Winmaster îți aduce calendarul SPORT!
Te așteaptă premii de excepție pentru fiecare zi din săptămână!
Indiferent de rezultat, primești între 25-50 RON!

Mergem pe urmă în Spania, la duelul Barcelona – Betis din cadrul rundei cu numărul 5 ce va avea loc începând cu ora 22:00. Catalanii sunt pe o pantă ascendentă în campionat, după remiza înregistrată chiar în prima etapă. De atunci, au câștigat următoarele 3 jocuri la rând, iar astfel au urcat până pe podium în clasament. Pe de altă parte, Betis nu a fost constantă în cele 4 etape de până acum, unde a înregistrat 2 victorii, un egal și o înfrângere, fapt ce i-a lăsat deocamdată în afara locurilor de cupă europeană, poziții pe care le are ca și obiectiv în acest sezon.

Pentru al doilea eveniment de pe biletul cu cota 2 de sâmbătă vom merge pe mâna gazdelor, și pe o victorie a lor. Barcelona este clar favorită pe teren propriu, împotriva unei echipe contra căreia are 9 victorii în ultimele 10 confruntări directe. Dintre acestea, 4 succese au venit în mod consecutiv în ultimul an, așa că, pentru partida de azi, are un singur obiectiv, o nouă victorie atașată la dosar.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status