✅ Cota 2 – 16 iunie 2023

Home » ✅ Cota 2 – 16 iunie 2023

Iată-ne ajunși și la un nou început de weekend, unul plin de meciuri fotbal ale echipelor naționale, atât amicale cât și oficiale. Ne continuăm aventura pentru profit în cazul seriei cu cota 2 zilnică, unde am pus ochii pe două partide în ziua de vineri. Prima este în cadrul meci amical, iar a doua partidă este probabil cel mai așteptat eveniment al serii, meciul României. Ca de obicei, puteți găsi meciurile alese și în oferta Winmasters.

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Cota 2 azi

  • Suedia – Noua Zeelandă
  • Kosovo – România
cota 2

Detalii despre cota 2:

Suedia vs Noua Zeelandă – 1 solist (Suedia câștigă)

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Suedia primește vizita celor de la Noua Zeelandă vineri seară în cadrul unui meci amical, în așteptarea partidelor pentru preliminare pentru EURO 2024. Duelul va lua startul începând cu ora 20:00, iar gazdele sunt de departe favorite. Are o serie de 5 victorii în ultimele 6 meciuri disputate, singura înfrângere venind în partida cu Belgia din prima rundă a calificărilor la european. După rezultatele slabe din grupa de UEFA Nations League și ratarea Mondialului din Qatar, pare în sfârșit să revină pe o pantă ascendentă de formă.

Pe de altă parte, Noua Zeelandă a reușit o singură victorie în meciurile din ultimul an, 2-1 împotriva Chinei. În afară de acest succes, s-a chinuit cu mai toate adversarele, care, la rândul lor, sunt de valoare apropiată cu neozeelandezii. Cum fotbalul nu este principalul sport în această țară, una dominată de Rugby, încearcă să formeze o națională care să-i facă mândri pe fani.

Pentru primul eveniment de pe biletul cu cota 2 vom miza pe victoria solistă a gazdelor. Suedia, pe lângă avantajul terenului propriu, are un lot net valoros de jucători față de neozeelandezi. Va fi primul meci dintre cele două echipe, iar suedezii nu concep altceva decât victoria care să-i pregătească de duelul oficial din calificările EURO 2024.

Kosovo vs România – X2 (România nu pierde)

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Rămânem pe teritoriu european dar trecem la capul de afiș pentru toți suporterii români din această zi. Avem parte de duelul Kosovo – România ce va începe de la ora 21:45 din cadrul grupei I pentru calificarea la europeanul din 2024. Gazdele au remizat în cele două prime partide disputate, 1-1 cu Israel în deplasare, și surprinzătorul 1-1 de acasă cu Andorra. Astfel, rămân cu doar 2 puncte și se clasează pe locul 3, la 4 puncte în spatele României și Elveției, ambele cu câte 6 puncte. La momentul actual, nu par una dintre favorite la calificare, însă speră să revină în formă în partidele ce urmează.

Pe de altă parte, România a început exact cum și-a propus aceste preliminarii, cu 2 victorii în 2 meciuri. Ce-i drept, și adversarii au fost cei mai accesibili din grupă, în compania celor de la Belarus și Andorra. Sunt pe locul secund în grupă, pe loc ce duce în grupele Campionatului European, la egalitate cu liderul Elveția. Greul abia acum începe pentru echipa lui Iordănescu, care au 2 deplasări grele la Kosovo și Israel, principalele candidate la locul al doilea.

Pentru al doilea eveniment din cadrul biletului cu cota 2 vom miza pe șansă dublă în favoarea oaspeților. Credem că România va face un meci bun și nu va pierde în această deplasare, mai ales că kosovarii s-au chinuit în primele 2 partide ale grupei. Avem toate șansele să plecăm acasă cu cel puțin 1 punct, care ar cântări extrem de mult în calculele pentru locul ce duce la Europeanul din Germania din 2024.        

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status