❌ Cota 2 – 15 iunie 2023

Home » ❌ Cota 2 – 15 iunie 2023

Ne continuăm aventura fotbalistică din această săptămână, care ne aduce cu pași repezi spre weekend. Până atunci, ne încălzim cu ziua de joi, una plină de meciuri fotbal din cadrul echipelor naționale, atât amicale cât și oficiale. Pentru cota 2 de astăzi am ales atât o partidă amicală ce va începe la amiază, și una din play-off-ul CONCACAF ce are startul târziu în noapte. Ca de obicei, ambele evenimente se regăsesc și în oferta Winmasters.

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Cota 2 azi

  • Japonia – El Salvador
  • SUA – Mexic
cota 2

Detalii despre cota 2:

Japonia vs El Salvador – 1 solist (Japonia câștigă)

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Ne oprim în Țara Soarelui Răsare, acolo unde Japonia primește vizita celor din El Salvador într-un meci amical. Partida va lua startul destul de devreme, de la ora 13:10 și se a disputa pe stadionul din orașul Toyota. Gazdele au avut parte de doar două partide odată cu revenirea de la Campionatul Mondial din Qatar, ambele meciuri amicale, dar cu adversari de renume. A remizat cu Uruguay, 1-1, și a fost învinsă de Columbia cu 2-1, amândouă partidele fiind pe teren propriu. Caută primul succes din anul 2023, mai ales că întâlnesc un adversar mult sub valoarea lor.

Pe de altă parte, El Salvador de 6 partide la rând fără victorie, dintre care ultimele 4 au fost înfrângeri pe linie. A pierdut pe rând contra celor din Peru, Nicaragua, Honduras și SUA, și a reușit să înscrie abia un gol în aceste dueluri. Oaspeții vin pe teritoriu asiatic cu a doua șansă la victorie, mai ales că vor întâlni un adversar peste calibrul lor, și contra căreia a pierdut ultima confruntare directă.

Pentru primul meci din cadrul biletului cu cota 2 vom miza pe victoria solistă a gazdelor. Japonezii, pe lângă că se vor bucura de suportul fanilor de pe teren propriu, sunt clar echipa mai bună. Au învins cu 2-0 în ultima și singura întâlnire directă contra celor de la El Salvador, și vor să pună mâna pe primul succes din anul 2023.

SUA vs Mexic – PsF X (Egal la pauză sau final)

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Trecem pe alt continent, până în America de Nord, unde are loc a doua semifinală a play-off-ului din CONCACAF. Avem parte de duelul SUA – Mexic, ce va lua startul de la ora 05:00 și se va disputa pe Allegiant Stadium din Nevada. Americanii au o serie de 3 meciuri la rând fără înfrângere din martie și până acum, victorii pe rând cu Honduras și Grenda, și o remiză chiar contra Mexicului. Vin ușor favoriți în meciul din Nevada, și atacă o calificare în finala play-off-ului, unde vor întâlni câștigătoare dintre Panama și Canada.

Pe de altă parte, Mexic a avut un 2023 chiar mai bun din punct de vedere al rezultatelor. Este neînvinsă în 5 partide, unde a înregistrat 2 victorii și 3 egaluri, succese împotriva Guatemalei și celor din Suriname, și remize împotriva Jamaica, SUA și Camerun. Totuși, statistica ultimelor meciuri directe nu este de partea lor, ne mai reușind să învingă Statele Unite din anul 2019, ajungând la 5 partide la rând fără succes.

Pentru al doilea eveniment de pe biletul cu cota 2 vom miza pe un egal la pauza sau finalul meciului. Ultimele 2 dueluri directe s-au terminat 1-1 și 0-0, ceea ce a dus la un total de 4 reprezie în cele 2 meciuri unde au fost la egalitate. Considerăm că o nouă remiză este o probabilitate mare între cele două, cel puțin la pauza meciului, considerând și miza de miercuri noapte.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status