✅ Cota 2 – 14 mai 2023

Home » ✅ Cota 2 – 14 mai 2023

Iată-ne ajunși și la finalul unei săptămâni lungi și pline de meciuri fotbal din toate competițiile, iar astăzi avem parte din nou de o zi încărcată în evenimente. Pentru cota 2 zilnică de duminică am ales două partide, prima din Italia iar cea de a doua din Franța. Avem încredere că jocurile alese pot să ne aducă un nou profit în această zi de weekend, iar voi puteți găsi meciurile în oferta Betano.

777 rotiri gratuite la Shining Crown!
Deschide-ți contul pentru 111 rotiri gratuite fără depunere.
Verifică-ți contul pentru alte 111 rotiri gratuite fără depunere.
Depune 100 de lei și primești alte 555 rotiri gratuite.

Cota 2 azi

  • Bologna – AS Roma
  • Marseille – Angers
cota 2

Detalii despre cota 2:

Bologna vs AS Roma – X2 și Sub 3.5 goluri (Roma nu pierde și maxim 3 goluri în meci)

777 rotiri gratuite la Shining Crown!
Deschide-ți contul pentru 111 rotiri gratuite fără depunere.
Verifică-ți contul pentru alte 111 rotiri gratuite fără depunere.
Depune 100 de lei și primești alte 555 rotiri gratuite.

Runda 35 din Serie A le aduce față în față pe Bologna și AS Roma, duminică seară începând cu ora 19:00 pe stadionul Renato Dall’Ara. Formația gazdă a avut o formă de zile mari în acest retur de sezon, însă ultimele săptămâni i-au adus într-o criză a victoriilor. Are 5 meciuri la rând fără succes, timp în care au înregistrat 3 egaluri și 2 înfrângeri, și rămân la mijlocul clasamentului. Sunt la 12 puncte de adversara de duminică, și nu mai au niciun obiectiv pentru finalul de sezon.

Pe de altă parte, Roma continuă lupta pentru o poziție de cupă europeană la anul, însă jocul din campionat a scârțâit mult în ultimul timp. Are 2 egaluri și alte 2 eșecuri în 4 etape și rămân pe locul al 6-lea, poziție ce duce în calificările pentru Conference League. Sunt la 3 puncte în spatele lui AC Milan ce ocupă poziția de Europa League, și la 5 puncte de Inter, ocupanta locului de Champions League.

Pentru primul eveniment din cadrul biletului cu cota 2 zilnică de astăzi vom miza pe șansă dublă a celor de la Roma și maxim 3 goluri în meci. Ultimele 4 întâlniri directe dintre Bologna și Roma au adus un total de doar 3 goluri marcate, 3 partide terminându-se 1-0 și alta 0-0. Considerăm că Roma nu își permite să piardă acest meci și că va pleca acasă cu cel puțin un punct. De asemenea, nu credem că se vor marca multe goluri în meci datorită și statisticilor ultimelor confruntări directe.

Marseille vs Angers – Victorie Marseille (1 solist – Marseille câștigă)

777 rotiri gratuite la Shining Crown!
Deschide-ți contul pentru 111 rotiri gratuite fără depunere.
Verifică-ți contul pentru alte 111 rotiri gratuite fără depunere.
Depune 100 de lei și primești alte 555 rotiri gratuite.

Ajungem în Franța pentru al doilea meci din cadrul biletului cu cota 2 de duminică, unde avem duelul Marseille – Angers. Partida este din cadrul rundei cu numărul 35, va începe de la ora 21:45 și se va disputa pe Stade Velodrom. Gazdele au pierdut ultima partidă din campionat împotriva lui Lens, și astfel și locul secund care asigură participarea directă în grupele Champions League. Rămân pe locul 3, poziție ce duce doar în calificările pentru Liga Campionilor, și sunt la 5 puncte în spatele lui Lens cu 4 etape înainte de finalul sezonului.

Angers, la polul opus, este ultima clasată din Ligue 1 și prima echipa retrogradată deja și din punct de vedere matematic. Are o serie de 4 înfrângeri la rând în ultimele etape și va juca din sezonul viitor din nou în liga a doua. Au strâns doar 3 victorii tot sezonul actual și au înregistrat nu mai puțin de 26 de înfrângeri, cele mai multe din campionat.

Pentru acest al doilea eveniment vom miza pe victoria solistă a gazdelor, care nu concep altceva decât victoria duminică seară. Au avantajul terenului propriu și forma foarte slabă a oaspeților, iar cele 3 puncte ar trebui să vină fără prea mari emoții. Ultimele 2 întâlniri directe au fost câștigate tot de către cei de la Marseille, și vor să repete performanța în partida de duminică pentru a-și consolida măcar locul 3.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status