✅ Cota 2 – 14 iunie 2023

Home » ✅ Cota 2 – 14 iunie 2023

Continuăm săptămâna și ajungem la mijlocul ei, într-o zi de miercuri care anunță startul partidelor atât amicale cât și oficiale ale naționalelor. Ne așteaptă un sfârșit de săptămână plin de meciuri fotbal ale echipelor naționale de pe continent, și nu numai. Până atunci, ne facem încălzirea în cadrul biletului cu cota 2 de astăzi cu două partide, una din Liga Națiunilor, iar cealaltă din Cupa Africii pe Națiuni. Ambele evenimente pot fi regăsite în oferta Superbet de miercuri.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Cota 2 azi

  • Guineea – Egipt
  • Olanda – Croația
cota 2

Detalii despre cota 2:

Guineea vs Egipt – X2 & Peste 1.5 goluri (Egipt nu pierde și minim 2 goluri în meci)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Ne oprim în calificările pentru Cupa Africii pe Națiuni, acolo unde se întâlnesc Guineea și Egipt miercuri de la ora 21:00. Partida va conta în cadrul grupei D din runda a 5-a, și se va disputa pe stadionul din Marrakesh din Maroc. Guineea se află pe locul secund în grupă, la egalitate de puncte cu adversarii de miercuri, având și aceleași rezultate până acum. A înregistrat 3 victorii și o înfrângere, eșecul venind chiar în prima etapă tot contra Egiptului. Cel mai probabil, se va califica la turneul final împreună cu adversara sa, deoarece se află la 6 puncte în spatele celor de la Etiopia și Malawi, cu 2 meciuri rămase.

Pe același stil, Egiptul are un total de tot 9 puncte, însă ocupă primul loc în grupă datorită rezultatului direct favorabil. A înregistrat tot 3 victorii și o înfrângere, însă eșecul a venit surprinzător împotriva Etiopiei, într-o deplasare pierdută cu 0-2. Are un golaveraj de 7 goluri marcate și doar 2 primite, și este la un singur pas de a-și asigura o nouă prezență la cea mai important turneu din Africa.

Pentru primul eveniment din cadrul biletului cu cota 2 de azi vom miza pe un pariu combinat. Considerăm că Egiptul nu va pierde duelul de miercuri și că se vor înscrie minim 2 goluri în meci. Din cele 6 confruntări directe de până acum, oaspeții s-au impus de 4 ori și au remizat în alte 2 dăți, rămânând invincibili. Vor să continue în același stil, de aceea pleacă ușor favoriți miercuri seară, într-o partidă de unde nu vor lipsi marcatorii.

Olanda vs Croația – Super Pariuri:  Peste 0.5 goluri și Peste 5.5 cornere (Minim 1 gol și minim 6 cornere în meci)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Trecem în Europa unde are loc semifinala Ligii Națiunilor dintre Olanda și Croația, meci ce va începe de la ora 21:45. Se va disputa într-o singură manșă pe stadionul De Kuip din Rotterdam, iar gazdele au avantajul terenului propriu. Olanda vine după o înfrângere și o victorie în cele două partide din martie din cadrul calificările pentru EURO 2024. A pierdut drastic în fața Franței cu scorul de 4-0 la Paris, și a urmat victoria contra Gibraltarului, 3-0 pe teren propriu. Caută o calificare în finala Nations League, unde va întâlni pe învingătoarea dintre Spania și Italia.

Totodată, și Croația vine în meciul de miercuri cu garda sus unde vrea să atace la rândul ei o calificare în premieră în finala Cupei Națiunilor. Croații au fost neînvinși în partidele din primăvară din preliminariile pentru EURO 2024, unde a întâlnit pe Țara Galilor și Turcia. A remizat pe teren propriu contra galezilor, 1-1, și a învins în deplasarea de la Istanbul cu 2-0, și a luat o atitudine serioasă la calificare.

Pentru al doilea meci de pe biletul cu cota 2 vom miza pe un pariu special din cadrul ofertei Superbet. Aici vom avea minim 1 gol marcat și minim 6 cornere acordate în meci, pentru o cotă specială de 1.20. Ar trebui să fie un pronostic fără prea mari probleme, deoarece se anunță un duel deschis între două echipe ce au arătat o formă ofensivă bună în precedentele partide jucate. Totodată, ne așteptăm la un număr ridicat de cornere, deoarece se va lăsa cu multiple acțiuni de poartă.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status