❌ Cota 2 – 10 iunie 2023

Home » ❌ Cota 2 – 10 iunie 2023

Am avut o săptămână excelentă din punct de vedere al biletelor cu cota 2, așa că vrem să continuăm la fel și în weekend. Pentru ziua de sâmbătă avem câteva meciuri fotbal din campionatele europene care încă sunt în desfășurare, pe lângă cele de pe alte continente. Noi ne-am îndreptat atenția către prima ligă suedeză și cea din Statele Unite, de unde am extras 2 evenimente pentru cota 2 de azi. Ca de fiecare dată, evenimentele pot fi găsite și în oferta Winmasters.

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Cota 2 azi

  • Varbergs – Halmstads
  • Houston Dynamo – Los Angeles FC
cota 2

Detalii despre cota 2:

Varbergs vs Halmstads – X2 (Halmstads nu pierde)

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Ne oprim în Suedia acolo unde avem un duel în compania celor de la Varbergs și Halmstads. Meciul va conta pentru etapa cu numărul 12 și va începe de la ora 18:30 pe stadionul Paskbergsvallen. Formația gazdă rămâne singura echipă din campionat care nu a reușit încă măcar o victorie, înregistrând 5 egaluri și alte 6 înfrângeri până acum. Totodată, în precedentele 5 etape, a adunat un singur punct, într-o remiză 1-1 cu Degerfors, pierzând restul partidelor. Sunt la 2 puncte de locul ce duce la baraj și la alte 6 puncte de prima poziție ce se salvează.

La polul opus, Halmstads este pe val în campionat, cu o singură înfrângere în ultimele 5 etape, unde a mai reușit un egal și alte 3 victorii, dintre care 2 la rând. A reușit să treacă peste începutul greoi de sezon, și acum se bate pentru un loc în primele clasate. Se află pe locul al al 8-lea și este la la 9 puncte de ultimul loc de pe podium care duce și în cupele europene din toamnă.

Pentru primul eveniment din cadrul biletului cu cota 2 de azi vom miza pe șansă dublă în favoarea oaspeților. Halmstads se află într-o formă excelentă de joc și din punct de vedere al rezultatelor, și pare că aceasta duce doar în sus. Nu concep să piardă în fața ultimei clasate tocmai în acest moment, și să le dea astfel șansa de a reuși prima victoria fix contra lor. Au nevoie să nu piardă sâmbătă pentru a se menține în primele clasate din campionat.

Houston Dynamo vs Los Angeles FC – X2 (Los Angeles nu pierde)

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Trecem pe un alt continent, pe cel nord american, unde avem parte de duelul Houston Dynamo – Los Angeles FC ce va începe de la ora 03:30. Meciul se anunță unul extrem de complicat pentru gazde, care se află pe locul al 10-lea în campionatul din Conferința de Vest. Sunt în afara locurilor de play-off, fiind la un punct sub cei de la Real Salt Lake, iar rezultatele din ultima perioadă au cam scârțâit. Au înregistrat o singură victorie în precedentele 5 etape, pe lângă 3 înfrângeri și un egal, iar sâmbătă noapte pornesc cu șansa a doua la victorie.

Pe de altă parte, Los Angeles FC ocupă ultimul loc de pe podium, poziția a 3-a din Conferința de Vest. Sunt la egalitate cu locul 4 ocupat de FC Dallas, la un punct în spatele locului secund, Seattle, și la 2 puncte față de liderul St. Louis. Sunt neînvinși în precedentele 4 meciuri, unde are 2 victorii și tot 2 remize, și vin în deplasarea de sâmbătă cu gândul de a-și menține intactă seria de invincibilitate. Ca și obiectiv, au primul loc în play-off, și la final câștigarea titlului de campioni din Major League Soccer.

Pentru acest meci din cadrul biletului cu cota 2 vom miza pe șansă dublă în favoarea oaspeților. Cei de la Los Angeles vin pe hârtie ca și favoriți în această deplasare, mai ales că în ultimele 10 confruntări directe cu Houston a pierdut o singură dată. Atât statistica cât și forma din ultimul timp sunt de partea lui Los Angeles, ce vor ca printr-o victorie să pună presiune pe primele 2 clasate și să urce cel puțin pentru un moment pe primul loc.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status