✅ Cota 2 – 1 iulie 2023

Home » ✅ Cota 2 – 1 iulie 2023

Sfârșitul de săptămână mult așteptat a ajuns într-un final, iar noi încercăm să profităm la maxim în urma lui. De aceea, în cadrul biletului cu cota 2 de astăzi, v-am pregătit două partide, una între echipe de club, din campionatul Suediei. Cea de-a doua este sfertul de finală de la Campionatul European U21, iar ambele evenimente pot fi regăsite și în oferta de sâmbătă de la Winmasters.

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Cota 2 azi

  • Degerfors – Varnamo
  • Georgia U21 – Israel U21
cota 2

Detalii despre cota 2:

Degerfors vs Varnamo – Interval 1-3 goluri (Minim 1, maxim 3 goluri)

Pariază minim 50 de lei pe meciul Farul Constanța – Sepsi Sf. Gheorghe
și primești un Pariu Gratuit Live de 25 de lei!

Mergem până în Suedia acolo unde ne așteaptă duelul Degerfors – Varnamo din cadrul etapei cu numărul 13. Partida va începe la ora 16:00 după-amiaza și se va disputa pe stadionul Stora Valla. Gazdele ocupă în acest moment locul al 13-lea, primul de deasupra zonei retrogradabile, cu un total de 11 puncte adunate după 13 meciuri. Au făcut până acum un sezon foarte slab și mult sub așteptări, acolo unde au înregistrat până acum doar 3 victorii și 2 remize, pierzând restul de 8 confruntări, și nu au mai găsit drumul spre succes de 4 etape.

În aceeași notă, nici Varnamo nu a strălucit mai tare decât adversara în această primă jumătate de campionat. Are cu o victorie în plus față de Degerfors și tot atâtea înfrângeri, 8 la număr, și se deosebește de majoritatea echipelor prin faptul că nu are nici o remiză până la momentul de față. Se află pe locul al 12-lea, pe o poziție în plus față de adversari, și este la 5 puncte atât de locul ce duce la barajul de retrogradare, cât și de poziția ce cade direct în liga a doua.

Pentru primul meci de pe biletul cu cota 2 de azi vom miza pe intervalul 1-3 goluri, unde se va marca cel puțin 1 gol în meci, dar nu mai mult de 3. Ne uităm în spate la precedentele 7 confruntări directe dintre cele două, și observăm că în 6 din acestea s-a respectat intervalul mai sus amintit. Cum ambele formații nu trec prin cea mai bună formă la momentul actual, considerăm că un pariu pe goluri puține poate reprezenta o miză câștigătoare.

Georgia U21 vs Israel U21 – 1X (Georgia U21 nu pierde)

Pariază pe meciurile EURO U21 cu Winmasters
Primești 20 RON free bet la verificarea contului
+ 40 de lei free bet la verificarea metodei de plată!

Ne mutăm la meciurile echipelor naționale de tineret, acolo unde are loc duelul Georgia U21 – Israel U21. Partida va conta în cadrul sferturilor de finală de la Europeanul U21 ce va începe de la ora 19:00 și se va disputa în capitala Tbilisi. Georgienii au fost surpriza acestui european de până acum, unde într-o grupă de unde mai făceau parte Portugalia U21, Belgia U21 și Olanda U21, a reușit să termine neînvinsă. Au învins în meciul inaugural chiar pe portughezi cu 2-0, și au urmat remizele de 2-2 și 1-1 contra belgienilor, respectiv olandezilor, și au terminat pe primul loc cu 5 puncte adunate.

Pe de altă parte, Israelul U21 a surprins mai mult prin faptul că a reușit să se califice mai departe de pe locul secund, decât prin jocul arătat. A remizat surprinzător 1-1 cu Germania U21, campioana antitră, dar a urmat apoi înfrângerea contra Angliei U21, cu 2-0. S-au calificat mai departe în urma victoriei contra cehilor din ultima rundă, când s-au impus cu 1-0, iar astfel Germania U21 și Cehia U21 au rămas acasă.

Pentru al doilea meci de pe biletul cu cota 2 vom miza pe șansă dublă în favoarea gazdelor. Georgia U21 a fost de departe surpriza turneului până acum, mai ales că a și prins o grupă infernală, din care s-a calificată de pe primul loc neînvinsă. Caută să continue parcursul perfect până acum, și vor juca împotriva altei surprize de la acest turneu. În perioada recentă, atât Georgia cât și Israelul au câte o victorie în confruntările directe, însă georgienii sunt pe val și caută să rămână neînvinși în minutele regulamentare.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status