❌ Cota 2 – 1 august 2023

Home » ❌ Cota 2 – 1 august 2023

După un start perfect de săptămână cu mult verde, mergem la ziua de marți, una unde mai toți ochii sunt ațintiți asupra preliminariilor ChampionsLeague. În cadrul biletului cu cota 2 de astăzi am ales două meciuri fotbal, unul din competiția europeană mai sus menționată, și un altul din multitudinea de partide amicale. Ca de fiecare dată, puteți regăsi evenimentele și în oferta zilei de la Mozzart Bet.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Cota 2 azi

  • Celtic – Athletic Bilbao
  • Slovan Bratislava – Zrinjski
cota 2

Detalii despre cota 2:

Celtic vs Ath. Bilbao – Interval 1-3 goluri (Minim 1, maxim 3 goluri)

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Cum majoritatea celor mai urmărite campionate din Europa stă să înceapă, echipele își dispută ultimele partide de pregătire. Așadar, de la ora 21:30 avem un alt amical interesant, anume duelul Celtic – Ath. Bilbao. Gazdele au disputat în această vară 5 astfel de amicale, dintre care a câștigat doar 2, în compania lui Portimonense, cu 4-1, și contra lui G-Osaka cu 1-0. Este ultima confruntare de pregătire înaintea debutului de sezon, ce va avea loc chiar sâmbătă, pe teren propriu contra lui Ross County.

Pe de altă parte, Bilbao a disputat până acum doar 3 amicale de pregătire, unde nu a strălucit. A pierdut în primă fază cu 2-0 contra lui Guadalajara, a urmat victoria cu același scor în fața lui Necaxa, și pe urmă egalul de 0-0 cu Racing Santander. Până la startul sezonului în Spania, ce va avea loc pe 12 august, mai are de jucat încă 2 partide pe lângă cea de marți seară.

Pentru primul eveniment de pe biletul cu cota 2 de astăzi vom miza pe intervalul 1-3, unde se va marca minim 1 gol dar nu mai mult de 3. Niciun meci a lui Bilbao din acest presezon de pregătire nu s-a încheiat cu mai mult de 2 goluri marcate, ofensiva nefiind punctul forte în aceste amicale. Pe de altă parte, nici Celtic nu pare să mai fi turat motoarele în ultimele meciuri, mai ales că sunt în așteptarea primei etape ce stă să înceapă, din această cauză mizăm pe un meci cu puține goluri.

Slovan vs Zrinjski – 1X (Slovan nu pierde)

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Nu putem rata nici meciurile din preliminariile Champions League, acolo unde avem duelul Slovan – Zrinjski. Partida va lua startul de la ora 21:30 și se va desfășura pe arena Tehelne Pole din capitala Bratislava. Gazdele stau la adăpostul victoriei la limită din partida tur, unde a învins cu 1-0 în deplasarea din Bosnia. Între timp a început și campionatul intern din Slovacia, acolo unde Slovan a remizat în etapa inaugurală, 0-0 contra lui Kosice.

Pe de altă parte, Zrinjski încă nu a intrat într-un ritm alert de meciuri, și așteaptă reînceperea campionatului și în Bosnia. Singurele meciuri oficiale din această vară au fost cele din cadrul preliminariilor Champions League. A trecut în primul tur de campioana din Armenia, Urartu, după 2-2 la general în dublă manșă, și a fost nevoită să o elimine la penalty-uri.

Pentru al doilea eveniment de pe biletul cu cota 2 de marți vom merge pe șansă dublă în favoarea gazdelor. Slovan, totuși, nu vine să apere rezultatul, ci mai degrabă să atace și să fie siguri de calificarea în runda următoare. Este echipa cu un lot mai valoros de jucători, și vor să atace după mulți ani o calificare în grupele Champions League.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status