✅ Biletul zilei din tenis de luni 6 februarie 2023

Home » ✅ Biletul zilei din tenis de luni 6 februarie 2023

Biletul zilei din tenis, de luni, 6 februarie e formată din două evenimente, de la ATP Cordoba și ATP Montpellier, are cotă totală de 2,25 și vine din oferta de pariuri Superbet.

Mai jos, evenimentele alese. 

  1. Arthur Fils – Richard Gasquet
  2. Dusan Lajovic – Jaun Pablo Varillas
Biletul zilei din tenis, 6 februarie 2023

Mai jos, argumentările pentru Biletul zilei din tenis pentru 6 februarie:

Arthur Fils – Richard Gasquet Total game-uri peste 20,5 (minim 21 de game-uri)

Arthur Fils e unul din jucătorii de mare perspectivă din circuit. Francezul născut în 2004 ocupă în acest moment locul 164 în ierarhia mondială, dar e doar o chestiune de timp până când sportivul din Hexagon va intra în top 100. Finalul sezonului trecut a fost de bun augur pentru Arthur, care a obținut mai multe rezultate bune în circuitul challenger. 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Richard Gasquet e la capătul opus. Francezul face parte din vechea gardă și se apropie de 37 de ani. Dar și la această vârstă încă poate etala un tenis bun, cu care se poate bate de la egal la egal cu cei mai buni sportivi din circuit. Startul de an a fost bun pentru jucătorul clasat pe locul 46 ATP. 

Se anunță un meci disputat, între doi sportivi din generații diferite. Gasquet are de partea sa experiența vastă, dar Fils a început în forță noul an. Ambii jucători vor să aibă un parcurs bun în fața propriilor fani, astfel că meciul va fi echilibrat. Mizăm pe pe o partidă lungă, iar pariul indicat la Fils – Gasquet merge pe over 20,5 game-uri! 

Dusan Lajovic – Jaun Pablo Varillas Handicap Lajovic (+3,5) game-uri (Lajovic nu pierde la mai mult de 3 game-uri diferență)

Dusan Lajovic e unul din jucătorii experimentați din circuit. Și unul din sportivii buni pe suprafața roșie. Ajuns la 32 de ani, sârbul ocupă locul 89 în clasamentul ATP. Dar startul de an nu fost bun pentru jucătorul din țara vecină.  

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Juan Pablo Varillas e un sportiv din Peru, în vârstă de 27 de ani, clasat pe locul 94 în ierarhia ATP. Iar peruanul e un jucător cel puțin decent pe zgură, suprafață pe care a obținut cele mai bune rezultate de-a lungul carierei.  

Se anunță un meci interesant în turul întâi la Cordoba. Lajovic e jucătorul mai bun, care de-a lungul sezoanelor a demonstrat că poate să învingă orice adversar pe suprafața roșie. Varillas nu a impresionat în primele partide pe zgură în acest an, astfel că pontul sigur la Lajovic – Varillas merge pe H+3,5 game-uri Varillas! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status