❌ Biletul zilei din tenis de vineri 10 februarie 2023

Home » ❌ Biletul zilei din tenis de vineri 10 februarie 2023

Biletul zilei din tenis, de vineri, 10 februarie e formată din două evenimente, de la ATP Cordoba și ATP Dallas, are cotă totală de 2,42 și vine din oferta de pariuri Superbet.

Mai jos, evenimentele alese. 

      1. Juan Manuel Cerundolo – Hugo Dellien 

      2. Yibing Wu – Adrian Mannarino 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

biletul zilei

Mai jos, argumentările pentru Biletul zilei din 10 februarie  

Juan Manuel Cerundolo – Hugo Dellien – peste 20,5 – (în meci se vor disputa minimum 21 de game-uri) 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Juan Manuel Cerundolo e un jucător bun pe zgură. La fel ca fratele său, mult mai bine cotat, Juan e talentat și a avut un parcurs bun până acum la ediția din acest de la Cordoba. Nici un set cedat de Cerundolo, care s-a impus fața în turul precedent contra lui Diego Schwartzman. 

Hugo Dellien e în revenire de formă. Recunoscut ca un jucător solid pe suprafața roșie, bolivianul are forța să ajungă chiar și în finala turneului. Plecat din calificări, Dellien nu a cedat nici un set pe tabloul principal! Iar adversarii învinși nu au fost deloc slabi! 

Cerundolo pleacă cu prima șansă, mai ales ca va avea și fanii de partea sa, dar Dellien e o nucă tare. Cu o experiență mai mare, bolivianul va încerca să își mențină nivelul și în partida contra favoritului gazdelor. Anticipăm un meci deschis oricărui rezultat, astfel că cel mai sigur pariu la Cerundolo – Dellien merge pe over 20,5 game-uri. 

Yibing Wu – Adrian Mannarino – peste 20,5 – (în meci se vor disputa cel puțin 21 de game-uri)   

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Yibing Wu e unul din jucătorii tineri cu potențial din circuit. Chiar dacă nu mai e un copil, la cei 23 de ani, chinezul încă are multe de demonstrat. Clasat pe locul 97, Wu a trecut de doi jucători bine cotați la întrecerea din Statele Unite. Au fost victorii meritate, iar acum asiaticul speră la calificarea în penultimul act al competiției, 

Adrian Mannarino a jucat și el bine la turneul de la Dallas. Francezul face parte din categoria opusă, fiind la cei 34 de ani unul din cei mai experimentați jucători. Nici un set cedat de francez în primele două runde disputate, iar adversarii nu au fost deloc slabi! 

Se anunță un meci disputat, între doi reprezentanți a două generații diferite. Mannarino are experiența de partea sa, dar Wu are capacitatea de a se lupta cu jucători și mai valoroși decât francezul. Anticipăm un meci echilibrat, astfel că pariul indicat la Wu – Mannarino merge pe over 20,5 game-uri. 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status