✅ Biletul zilei din tenis de sâmbătă 4 februarie 2023

Home » ✅ Biletul zilei din tenis de sâmbătă 4 februarie 2023

Biletul zilei din tenis, de sâmbătă, 4 februarie e formată din două evenimente, de la WTA Lyon, are cotă totală de 2,37 și vine din oferta de pariuri Superbet.

Mai jos, evenimentele alese. 

  1. Alycia Parks – Maryna Zanevska
  2. Caroline Garcia – Camila Osorio
Biletul zilei din tenis de sâmbătă 4 februarie 2023

Mai jos, argumentările pentru Biletul zilei din 4 februarie 

Alycia Parks – Maryna Zanevska – victorie Parks 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Alycia Parks e una din sportivele de mare perspectivă din circuit. În vârstă de 22 de ani, americanca ocupă locul 79 în ierarhia WTA. Startul de an nu a fost cel mai bun pentru Parks, care a ratat calificarea pe tabloul principal de la Australian Open. 

Maryna Zanevska e o sportivă din Belgia, în vârstă e 29 de ani, clasată pe locul 93 WTA. Iar jucătoarea cu origini din Ucraina nu a reușit rezultate notabile de-a lungul carierei. Locul 62 a fost cea mai bună clasare pentru Zanevska. Debutul de sezon nu a fost cel mai bun. 

Vom merge pe o cotă mai mare. Dar asta nu înseamnă că șansele de câștig se diminuează. Parks a arătat un tenis bun și repet, e avantajată de condițiile de sală. Zanevska are moralul bun, dar în schimburile prelungite, nu va avea câștig de cauză. În aceste condiții, pontul în cotă bună la Parks – Zanevska merge pe victoria americancei. 

Caroline Garcia – Camila Osorio – victorie Garcia 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Misiunea franțuzoaicei din sferturile de finală a fost însă mai grea decât se anticipa. Jasmine Paolini i-a testat puțin limitele Garciei, dar favorita publicului a avut câștig de cauză într-un final, impunându-se cu un dublu 7-5. 

După un meci greu în primul tur, Osorio a trecut mult mai ușor de următoarele două runde. Iar în ultimul meci, contra poate celei mai în formă sportive de la acest turneu, Linda Noskova, Camila s-a impus în două seturi, 6-4, 7-6. 

Garcia e mare favorită și trebuie să arate că nu întâmplător e numărul 5 mondial. Osorio se va agăța de orice șansă, însă franțuzoaica are multe are la îndemână. Dar și experiența de partea ei. Chiar dacă nu va fi nici pe departe un meci facil, noi suntem de părere că pariul sigur la Garcia – Osorio merge pe victoria favoritei publicului. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status